op dit moment 19290 wensen vervuld 1431 mooie verhalen
Voor donaties:
NL61 RABO 0112 9246 11
4.50.jpg

16 april 2016

Een onvergetelijke dag

Op 12 april, 2016 hebben wij dankzij Stichting Ambulance Wens een onvergetelijke dag mogen beleven. Onze moeder is sinds februari terminaal en is sindsdien niet meer buitenshuis geweest. Omdat haar conditie achteruit ging en zij minder mobiel werd, kwamen we op het idee om een wens in te sturen.

Onze moeder is zo’n 30 jaar geleden mee geweest met een rondvaart door de Biesbosch. Helaas was het deze dag slecht weer en waren de ramen van de boot van buiten uit beslagen en heeft zij niet veel kunnen zien, wel had ze enorm genoten van deze tocht. Hierna heeft ze deze rondvaart nooit meer gemaakt en ze wilde hem toch heel graag nog een keer meemaken, met hopelijk iets meer uitzicht op de Biesbosch en met het hele gezin. De datum 12 april was sowieso al een speciale dag, omdat dit onze vader’s verjaardag is, en zo’n laatste uitje met onze moeder zou deze dag extra speciaal maken.

Rond 11 uur werden we opgehaald door de Wens Ambulance en om 2 uur ging de rondvaart van start. Onze moeder kon voor het raam zitten op de brancard en had prachtig zicht. Al meteen ging haar verrekijker om, om vooral de mooie vogels beter te kunnen bekijken. Naast dat het stralend weer was, was het een hele mooie tocht en hebben we onze moeder zo zien genieten, ze heeft echt ieder moment gekoesterd. Tijdens de tocht ging het gesprek ook over onze moeder’s jeugd, zij is geboren in Asperen, wat redelijk in de buurt was. Toen we aan mijn moeder vroegen of ze misschien nog naar Asperen wilde, glunderde ze, ze had niet gedacht dat ze daar ooit nog zou komen. Eenmaal in de straat waar haar geboortehuis stond, kon ze zelfs nog even de ambulance uit om de straat beter te kunnen zien. ’s Avonds thuis hebben we de dag nog afgesloten door met z’n allen even te eten, waarna onze moeder wel toe was aan wat rust, het was immers een erg drukke dag.

Deze dag is zo speciaal geweest, de laatste keer dat we zo’n uitje met de hele familie konden doen is alweer lang geleden en onze moeder geniet er altijd zo van als we allemaal bij elkaar zijn. Ze had een verwachting van de dag, maar die is uiteindelijk zoveel mooier geworden voor haar. Onze moeder is een enorm positief persoon en ze geniet van ieder moment die haar nu nog gegund is, maar zoals we haar op de boot zag genieten, dat hadden we toch al een tijd niet meer gezien. Deze dag was een heel erg groot cadeau in een tijd van onzekerheid en een prachtige herinnering die mogelijk gemaakt is door een stichting die enorm mooi werk doet. Op de activiteiten van de dag hadden we zelf invloed, maar op de begeleiding niet, deze was zo geweldig, dus ook enorm veel dank aan Ed en Tessa!

Nog één keer...
Het wensen formulier

Als je een wens hebt, vul dan het wensenformulier in en omschrijf de wens zo duidelijk mogelijk.

Wens aanmelden

Stichting Ambulance Wens op Facebook

Facebook Like Volg onze verhalen op Facebook, om zo veel mogelijk mensen met een beperking te kunnen helpen hebben wij jouw steun nodig!

Stichting Ambulance Wens op Twitter

Twitter Lees onze tweets op twitter, en blijft op de hoogte van de nieuwste meldingen!

Stichting Ambulance Wens op LinkedIn

Twitter Volg Ambulance Wens op LinkedIn!

Stichting Ambulance Wens op Instagram

Instagram Volg ons op Instagram en bekijk de laatste fotos!

Nieuwsbrief

Ontvang elke maand updates over Ambulance Wens