op dit moment 21079 wensen vervuld 1598 mooie verhalen
Voor donaties:
NL61 RABO 0112 9246 11
20160307_135911a.jpg

28 maart 2016

Mooi shirt

Wij willen Stichting ambulance Wens heel hartelijk bedanken voor het regelen en voor de super goede begeleiding van onze moeder op 7 maart j.l. Haar wens was met het gezin en vooral met haar kleinzoon naar de kuip om daar in de brasserie nog wat te eten, een speler/trainer te ontmoeten en daarna het veld nog even op te gaan en naar de fanshop, zodat haar kleinzoon namens oma een mooi shirt mocht uitzoeken. In eerste instantie waren er geen spelers/trainer maar het geluk was aan ons zijde want Dirk Kuijt wat aanwezig en schroomde niet om met onze moeder en kleinzoon op de foto te gaan en om een praatje te maken. Vervolgens hebben we met de ambulance een ritje gemaakt door een deel van Rotterdam, mooie herkenningspunten voor onze moeder. Dit is het laatste wat zij nog bewust heeft meegemaakt, en heeft zij er ondanks haar ziekzijn toch van genoten. Ook wij, haar kinderen, schoondochter en vooral haar kleinzoon hebben hier een dierbare herinnering aan overgehouden. Nogmaals onze dank en hebben wij enorm veel respect voor de organisatie en de vele zeer aardige vrijwilligers, want die geven nog een extra tintje aan zo'n dag. Onze complimenten!!

Nog één keer...
Het wensen formulier

Als je een wens hebt, vul dan het wensenformulier in en omschrijf de wens zo duidelijk mogelijk.

Wens aanmelden

Stichting Ambulance Wens op Facebook

Facebook Like Volg onze verhalen op Facebook, om zo veel mogelijk mensen met een beperking te kunnen helpen hebben wij jouw steun nodig!

Stichting Ambulance Wens op Twitter

Twitter Lees onze tweets op twitter, en blijft op de hoogte van de nieuwste meldingen!

Stichting Ambulance Wens op LinkedIn

Twitter Volg Ambulance Wens op LinkedIn!

Stichting Ambulance Wens op Instagram

Instagram Volg ons op Instagram en bekijk de laatste fotos!

Nieuwsbrief

Ontvang elke maand updates over Ambulance Wens