op dit moment 21325 wensen vervuld 1625 mooie verhalen
Voor donaties:
NL61 RABO 0112 9246 11
2.117.jpg

1 maart 2016

Bossche bol

Op zaterdag 28 – 11 - 2015 werd er aan mijn moeder gevraagd of ze nog een laatste wens had en haar eerste antwoord was Disney Parijs. De leiding van de afdeling in de buitenhof ging daarover bellen naar de stichting en het antwoord was nee. Toen kwam de leiding met als tweede optie de Efteling en dat vond mijn moeder ook heel leuk. Ze zijn dat gaan regelen en op donderdag 10 december zijn we daar heen geweest en het was wel een hele koude dag maar echt hele mooie dag geweest. Om 15.00 uur wou ik de show ravelijn doen voor mijn moeder maar het was een hele rustige dag in de Efteling en die show werd pas weer om 18.00 uur gedaan en doordat het zo koud was hebben we daar niet op gewacht. De begeleiders wie mee waren vroegen aan mijn moeder wat wil u nu nog doen haar antwoord was ik heb trek in een Bossche bol toen zijn we nog naar den Bosch geweest om naar de beroemde bakker te gaan en daar de Bossche bollen te halen en in Amsterdam op te eten. De dagen na dat ze weg is geweest heeft ze het nog iedere dag over het dagje Efteling gehad. Ze was zelfs aan het dromen van als ik van de zomer wat op geknapt ben wil ik weer naar de Efteling toe. Het beertje Mario heeft altijd bij haar op bed gezeten tot de laatste dag van haar leven. Ze is op 8 januari 2016 overleden heel vredig

Nog één keer...
Het wensen formulier

Als je een wens hebt, vul dan het wensenformulier in en omschrijf de wens zo duidelijk mogelijk.

Wens aanmelden

Stichting Ambulance Wens op Facebook

Facebook Like Volg onze verhalen op Facebook, om zo veel mogelijk mensen met een beperking te kunnen helpen hebben wij jouw steun nodig!

Stichting Ambulance Wens op Twitter

Twitter Lees onze tweets op twitter, en blijft op de hoogte van de nieuwste meldingen!

Stichting Ambulance Wens op LinkedIn

Twitter Volg Ambulance Wens op LinkedIn!

Stichting Ambulance Wens op Instagram

Instagram Volg ons op Instagram en bekijk de laatste fotos!

Nieuwsbrief

Ontvang elke maand updates over Ambulance Wens