op dit moment 21079 wensen vervuld 1598 mooie verhalen
Voor donaties:
NL61 RABO 0112 9246 11
1.149.jpg

25 februari 2016

HET WAS GEREGELD!!! WAUW!

“ Wat zou ik graag nog een keertje naar de zee willen met z’n viertjes en met de hond”

Dit was een van je grootste wensen die wij meerdere malen hebben gehoord. Nadat je in december in het ziekenhuis terecht was gekomen en wij gehoord hadden dat je terminaal ziek was hebben we heel vaak deze wens in onze mond gehad. Wat zou het geweldig zijn als we dit nog waar konden maken. Iets wat je heel graag wilt en een hele mooie herinnering voor jou en uiteraard voor ons. Vorige week hadden mijn vader en ik zo iets dit moeten we gaan doen. Dus was mijn vader aan het zoeken geslagen en met een inschrijving was het geregeld. Zo enthousiast dat we er over waren werd hij dezelfde middag nog gebeld. HET WAS GEREGELD!!! WAUW! Zo super snel ook. Een week later zouden wij naar Scheveningen gaan met de ambulance. Na een week de grote verrassing voor ons gehouden te moeten hebben was het eindelijk zo ver. 4 februari De ambulance kwam voor rijden en je was helemaal overrompeld. “Een ambulance? Huh die is toch niet voor mij?” Nadat het GEWELDIGE personeel zich had voorgesteld hebben we verteld wat we gingen doen. “ We gaan met het gezinnetje en met de hond naar Scheveningen” Je had dit zeker niet zien aan komen en liet dan ook alles gebeuren. Nadat Cees en Suzan je in de ambulance geschoven hadden gingen we weg. Dit niet alles zonder een traan en natuurlijk ook en lach. Eenmaal in Scheveningen aangekomen brak de zon door, alsof het zo voor ons bestemd was. Wat een prachtig plaatje! Helaas konden we niet heel ver het strand op, maar dit was al genoeg. Heerlijk! Mama was erg genieten en wat vond je dit mooi. Na hier even gestaan te hebben en mooie foto´s geschoten hebben zijn we iets terug gereden en hebben we heerlijke kibbeling gegeten. Nu we toch in Scheveningen waren mocht de pier natuurlijk niet ontbreken. Dus daar gingen we naar de pier. Met de brancard lekker de pier op en even lekker de wind en de regen voelen. Niet te lang want het was wel erg koud. De hond vond het ook prachtig hij rende het strand op en kwispelde vrolijk. We hadden lege potjes meegenomen en deze hebben we gevuld met zeewater en zand van het strand. Cees had voorgesteld om naar sealife te gaan. Deze hebben we ook nog mee kunnen pakken. Helaas liep deze mooie dag al bijna ten einde. We zijn nog ergens lekker chocomelk wezen drinken en hadden weer uitzicht op het mooie strand en de zee. Na dit opgedronken te hebben zijn we weer rustig op huis aan gegaan. Wat was dit een mooie en bijzondere dag. Een dag met dubbele gevoelens en dag die we zeker niet zullen vergeten.

Cees en Suzan heel erg bedankt voor deze mooie dag en voor jullie goeie zorgen.

Nog één keer...
Het wensen formulier

Als je een wens hebt, vul dan het wensenformulier in en omschrijf de wens zo duidelijk mogelijk.

Wens aanmelden

Stichting Ambulance Wens op Facebook

Facebook Like Volg onze verhalen op Facebook, om zo veel mogelijk mensen met een beperking te kunnen helpen hebben wij jouw steun nodig!

Stichting Ambulance Wens op Twitter

Twitter Lees onze tweets op twitter, en blijft op de hoogte van de nieuwste meldingen!

Stichting Ambulance Wens op LinkedIn

Twitter Volg Ambulance Wens op LinkedIn!

Stichting Ambulance Wens op Instagram

Instagram Volg ons op Instagram en bekijk de laatste fotos!

Nieuwsbrief

Ontvang elke maand updates over Ambulance Wens