op dit moment 21079 wensen vervuld 1598 mooie verhalen
Voor donaties:
NL61 RABO 0112 9246 11
6.39.jpg

27 januari 2016

Een dag om nooit meer te vergeten.

Zaterdag 23 januari,

The bodyguard een show die ze gezien moest hebben maar door de ziekte niet meer te bezoeken was. Na de hoop te hebben opgegeven dat ze de show ooit nog eens zou zien zijn we aan de slag gegaan en zijn we bij stichting Ambulance Wens terecht gekomen. Na in contact te zijn geweest met Jan van Geffen ( een van de vrijwilligers van de stichting) hebben we de aanmelding gedaan op de site van de stichting! Al snel kregen we bericht en werden we gebeld dat de wens door zou gaan en we ons geen zorgen hoefde te maken en dat alles goed geregeld zou zijn. Nou dat het goed geregeld was dat was echt zo. Stichting Ambulance Wens heeft zich echt dik bewezen want mam heeft een onvergetelijke dag gehad samen met ons! De show was geweldig en de mensen van de stichting waren ook super vriendelijk en zorgzaam! Het ontvangst bij het Beatrix theater was ook super geregeld en er werd zelfs na afloop een mooi gesigneerd boek overhandigd. Stichting Ambulance Wens, we zijn jullie enorm dankbaar dat jullie dit mogelijk hebben gemaakt! Dankzei toppers zoals jullie kunnen mensen toch nog eenmaal genieten en onvergetelijke herinneringen maken!

Bij deze willen we onze dank uitspreken namens, Francien, Jacky, wendy, Danny en Hans.

Nog één keer...
Het wensen formulier

Als je een wens hebt, vul dan het wensenformulier in en omschrijf de wens zo duidelijk mogelijk.

Wens aanmelden

Stichting Ambulance Wens op Facebook

Facebook Like Volg onze verhalen op Facebook, om zo veel mogelijk mensen met een beperking te kunnen helpen hebben wij jouw steun nodig!

Stichting Ambulance Wens op Twitter

Twitter Lees onze tweets op twitter, en blijft op de hoogte van de nieuwste meldingen!

Stichting Ambulance Wens op LinkedIn

Twitter Volg Ambulance Wens op LinkedIn!

Stichting Ambulance Wens op Instagram

Instagram Volg ons op Instagram en bekijk de laatste fotos!

Nieuwsbrief

Ontvang elke maand updates over Ambulance Wens