op dit moment 21626 wensen vervuld 1647 mooie verhalen
Voor donaties:
NL61 RABO 0112 9246 11
1.136.jpg

7 december 2015

Hij keek er enorm naar uit!

Beste mensen,

Zoals beloofd hierbij nog mijn verslagje over de mooie dag op 21 november 2015:

Door een idee van een verpleegster van de ZZG Zorggroep om een aanvraag te doen bij de Stichting Ambulance Wens, had mijn vader nog een mooi doel om zich op te richten. Het gaf hem weer even plezier in een uitzichtloze situatie. Hij keek er enorm naar uit! Op zaterdag 21 november 10:00 maakten wij kennis met Ad en Xandra van deze stichting en niet lang daarna begon de reis naar Burgers Zoo in Arnhem. Na een mooie route langs mooi natuurgebied en historische panden zijn we ter plaatse aangekomen en hebben we met het hele gezin kunnen genieten van met name de overdekte gedeelten: de Bush, Desert en Ocean. Ad en Xandra hebben ons fantastisch begeleid en hebben deze dag tot een bijzondere herinnering gemaakt. Wij danken hen en alle medewerkers van de Stichting dan ook hartelijk. Helaas is mijn vader op 29 november overleden. Wij hebben tijdens zijn uitvaart aan de genodigden om een donatie voor een nieuwe ambulance gevraagd en hiermee hebben wij een mooi bedrag opgehaald. Wij willen het bedrag nog proberen te verhogen de komende tijd, om over een tijdje een nog groter bedrag persoonlijk af te kunnen geven. Nogmaals dank, zonder jullie had dit niet gekund!

Met vriendelijke groet,

(Dochter) Suzanne van Kempen-van Es

Nog één keer...
Het wensen formulier

Als je een wens hebt, vul dan het wensenformulier in en omschrijf de wens zo duidelijk mogelijk.

Wens aanmelden

Stichting Ambulance Wens op Facebook

Facebook Like Volg onze verhalen op Facebook, om zo veel mogelijk mensen met een beperking te kunnen helpen hebben wij jouw steun nodig!

Stichting Ambulance Wens op Twitter

Twitter Lees onze tweets op twitter, en blijft op de hoogte van de nieuwste meldingen!

Stichting Ambulance Wens op LinkedIn

Twitter Volg Ambulance Wens op LinkedIn!

Stichting Ambulance Wens op Instagram

Instagram Volg ons op Instagram en bekijk de laatste fotos!

Nieuwsbrief

Ontvang elke maand updates over Ambulance Wens