op dit moment 21325 wensen vervuld 1624 mooie verhalen
Voor donaties:
NL61 RABO 0112 9246 11
1.134.jpg

30 november 2015

Mijn vader was dol op achtbanen

Beste mensen,

Afgelopen 4 september hebben jullie ervoor gezorgd dat de laatste wens van mijn vader, Frans Hüttner, werd vervuld. Een prachtige ambulance met daarin liefdevolle vrijwilligers heeft hem naar de Efteling gebracht om daar een weekend te verblijven met ons gezin: mijn ouders, mijn broer en schoonzus, hun twee kinderen van 4 en 7 jaar, en ik. Op 7 september heb jullie mijn vader netjes weer thuis gebracht.

Mijn vader was dol op achtbanen, maar had door zijn ziekte nooit de kans gekregen met zijn kleinkinderen naar een pretpark te gaan. Bovendien wonen mijn broer en zijn gezin in Noorwegen, wat het er niet makkelijker op maakt.

Ik schrijf dit met tranen in mijn ogen, omdat mijn vader zo genoten heeft en dat weekend alles heeft gegeven. Hij fleurde helemaal op en verbaasde ons allen. Hij mocht dan wel niet meer zelf in een achtbaan of andere attractie, maar vond het fantastisch om te zien hoe geweldig zijn kleinkinderen het vonden. We hebben ook nog een tijd staan kijken naar De Baron, de nieuwe achtbaan in de Efteling. Mijn vader bleef maar zeggen: het is toch zo jammer dat ik daar niet meer in mag; mag het echt niet?

We hebben dat weekend prachtige herinneringen gemaakt, die we altijd zullen koesteren. Na dit weekend ging mijn vader hard achteruit en op 17 november 2015 is hij helaas overleden.

Op zijn uitvaart hebben we mensen gevraagd in plaats van bloemen een donatie te doen voor jullie stichting Ambulancewens. Dat wilde mijn vader graag. Hij was jullie zo dankbaar.

Familieleden hebben een prachtige bus gemaakt (zie foto), waarin mensen hun donatie kwijt konden. En ik ben blij dat ik jullie kan vertellen dat we 550 euro hebben opgehaald.

Omdat mijn moeder mindervalide en niet zo gezond is, lukt het niet om de donatie persoonlijk aan jullie te overhandigen. Dat had mijn moeder graag gewild, maar Rotterdam is gewoon te ver voor haar.

Mijn oom zal zorgen dat de donatie aan jullie wordt overgemaakt een dezer dagen. Ik hoop dat er snel genoeg geld is om een nieuwe ambulance aan te schaffen, zodat jullie voor nog meer mensen laatste wensen kunnen vervullen.

Rest mij om jullie nogmaals van harte te bedanken, namens mijn hele familie. Zonder jullie was dit prachtige weekend in de Efteling niet mogelijk geweest. Het is fantastisch dat jullie dit werk doen! Mijn excuses voor mijn lange e-mail, maar er zijn gewoon niet genoeg woorden om uit te drukken hoe bijzonder het is geweest dat jullie deze laatste wens van mijn vader hebben vervuld. We zijn jullie eeuwig dankbaar.

Met hartelijke groet,

namens de familie

Hüttner - Van der Graaf, Esther Hüttner

Nog één keer...
Het wensen formulier

Als je een wens hebt, vul dan het wensenformulier in en omschrijf de wens zo duidelijk mogelijk.

Wens aanmelden

Stichting Ambulance Wens op Facebook

Facebook Like Volg onze verhalen op Facebook, om zo veel mogelijk mensen met een beperking te kunnen helpen hebben wij jouw steun nodig!

Stichting Ambulance Wens op Twitter

Twitter Lees onze tweets op twitter, en blijft op de hoogte van de nieuwste meldingen!

Stichting Ambulance Wens op LinkedIn

Twitter Volg Ambulance Wens op LinkedIn!

Stichting Ambulance Wens op Instagram

Instagram Volg ons op Instagram en bekijk de laatste fotos!

Nieuwsbrief

Ontvang elke maand updates over Ambulance Wens