op dit moment 21325 wensen vervuld 1625 mooie verhalen
Voor donaties:
NL61 RABO 0112 9246 11
1.133.jpg

24 november 2015

De volgende dag was het al zover

Hallo,

Door de omstandigheden wat later, maar wat waren wij 5 november blij dat mijn moeder nog even afscheid kon nemen van haar huis door jullie. Mijn moeder ligt in een Bijna Thuis Huis in Emmeloord en haar grote wens was nog 1 keer naar huis om afscheid te nemen. Wij als kinderen dachten dat het niet ging lukken, maar kregen daar een folder over jullie stichting. Mijn zus had gemaild en werd al binnen een uur door jullie terug gebeld. De volgende dag was het al zover en jullie konden mijn moeder (en ons) niet blijer maken door haar wens in vervulling te laten gaan. Met twee fantastische vrijwilligers is het een zeer geslaagde dag geworden. En zoals Jan van Geffen zei, Als het niet kan zoals het moet, dan moet het maar zoals het kan. Mijn moeder wou ook naar boven, dan gaat ze ook naar boven. Daar ging ze met een stoelbrancard. Nooit gedacht dat die wens waar gemaakt kon worden. Mijn moeder wou nog zo graag even in haar spullen snuffelen. Mijn moeder was erg moe van die dag, maar zo tevreden. Wat ben ik blij dat jullie dit voor haar konden waar maken. Supertrots op jullie en natuurlijk een mooi bedrag over gemaakt. Voor jullie misschien een kleine wens, maar voor ons zo groots!!!! BEDANKT ! Een onvergetelijke dag en wens jullie veel goeds toe voor deze mooie stichting. Bewondering!

Groetjes Erica Postma (dochter van Ineke Feenstra)

Nog één keer...
Het wensen formulier

Als je een wens hebt, vul dan het wensenformulier in en omschrijf de wens zo duidelijk mogelijk.

Wens aanmelden

Stichting Ambulance Wens op Facebook

Facebook Like Volg onze verhalen op Facebook, om zo veel mogelijk mensen met een beperking te kunnen helpen hebben wij jouw steun nodig!

Stichting Ambulance Wens op Twitter

Twitter Lees onze tweets op twitter, en blijft op de hoogte van de nieuwste meldingen!

Stichting Ambulance Wens op LinkedIn

Twitter Volg Ambulance Wens op LinkedIn!

Stichting Ambulance Wens op Instagram

Instagram Volg ons op Instagram en bekijk de laatste fotos!

Nieuwsbrief

Ontvang elke maand updates over Ambulance Wens