op dit moment 21325 wensen vervuld 1625 mooie verhalen
Voor donaties:
NL61 RABO 0112 9246 11
1.130.jpg

15 november 2015

Wat een mooie dag

Vrijdag ochtend 30 november het formulier op de website ingevuld en binnen 1,5 uur een telefoontje dat het geregeld was.

Op 5 november was het zover, keurig op tijd waren ze er met de ambulance en na de overdracht gingen we op stap. Gezien er wat kans was op regen gingen we eerst op stap naar het strand. Hier aangekomen liep de chauffeur op tegen een uitdaging van een gesloten slagboom, maar met wat creativiteit via een voetpad tussen auto’s en fietsen door (ruimte van enkele centimeters) is het toch gelukt om met de ambulance dicht bij het strand te komen. Hier was ook een strandpaviljoen geopend en besloten we daar eerst wat te gaan drinken. Daar aangekomen werd direct geregeld dat we in de luwte buiten konden zitten het terrasscherm werd uitgedraaid en de terras verwarmers aan gingen. Daar zaten we dan, heerlijk buiten met de jas los met de geluiden en geuren van het strand. Op dat moment hadden we ons niet kunnen bedenken dat we dit nog zouden meemaken. Gezien we erg lekker zaten besloten we ook de lunch hier te nemen. Na de lunch even rusten in de Ambulance om vervolgens verder op stap te gaan naar de Abdij van Egmond. Tijdens de lunch hadden de mensen van Ambulancewens geregeld dat we hier een rondleiding zouden krijgen en bij aankomst stonden ze ons dan ook op te wachten We hebben een indrukwekkende rondleiding gekregen door de kerk van de Abdij van Egmond met vervolgens een rondleiding door de kaarsenmakerij welke ook op het terrein van de Abdij aanwezig is. Dit was een onvergetelijke dag met zoveel mooie indrukken, de dag zelf was zeer vermoeiend maar meer dan de moeite waard.

Heel veel dank dat jullie dit voor ons hebben willen doen.

Nog één keer...
Het wensen formulier

Als je een wens hebt, vul dan het wensenformulier in en omschrijf de wens zo duidelijk mogelijk.

Wens aanmelden

Stichting Ambulance Wens op Facebook

Facebook Like Volg onze verhalen op Facebook, om zo veel mogelijk mensen met een beperking te kunnen helpen hebben wij jouw steun nodig!

Stichting Ambulance Wens op Twitter

Twitter Lees onze tweets op twitter, en blijft op de hoogte van de nieuwste meldingen!

Stichting Ambulance Wens op LinkedIn

Twitter Volg Ambulance Wens op LinkedIn!

Stichting Ambulance Wens op Instagram

Instagram Volg ons op Instagram en bekijk de laatste fotos!

Nieuwsbrief

Ontvang elke maand updates over Ambulance Wens