op dit moment 21725 wensen vervuld 1670 mooie verhalen
Voor donaties:
NL61 RABO 0112 9246 11
1.128.jpg

3 november 2015

Zondag 18 oktober “Een dag om nooit meer te vergeten”

Na maanden elke dag bij Opa op visite te komen in Regina Pacis gaf de verpleging een geweldige tip.

“Hebben jullie al eens gedacht aan de wensambulance voor een bijzondere dag met meneer Jansen?” Meteen dezelfde avond hebben we gekeken wat dit in hield. En een dag later hebben we een wens ingediend om met de hele familie een dagje naar Burgers Zoo te kunnen gaan en in het bijzonder met de achterkleinkinderen. Meteen de volgende ochtend kregen we bericht dat alles in het werk werd gesteld om deze wens in vervulling te laten gaan. Zo snel hadden we nooit verwacht!

Na een kleine twee weken was eindelijk de dag daar. Mooi op tijd stonden de vrijwilligers klaar om Opa klaar te maken voor vertrek. Na een zeer bekwame overdracht kon de rit beginnen. Direct was de begeleiding vriendelijk, vrolijk en erg behulpzaam.

Eenmaal in de dierentuin kon en mocht alles. De gehele dag stond in het teken van “meneer Jansen” en alles wat hij wilde dat kon en mocht. Heuveltje op, heuveltje af. Een ondergrondse gang of een enorme houten loopbrug, niets was te gek.

Wat is het ontzettend fijn om zulke lieve, behulpzame maar ook adequate begeleiders op zo’n dag bij je te hebben. Van een berg saucijzenbroodjes voor de hele familie tot warme chocomel op het terras. Op alle momenten was de volledige zorg voor Opa geregeld en hebben we als familie kunnen genieten van deze zeer bijzondere dag.

Wat geweldig dat dit initiatief bestaat om deze laatste wensen uit te laten komen.

Bedankt voor deze geweldige dag! Dit was letterlijk “een dag om nooit meer te vergeten!”

Familie Jansen

Nog één keer...
Het wensen formulier

Als je een wens hebt, vul dan het wensenformulier in en omschrijf de wens zo duidelijk mogelijk.

Wens aanmelden

Stichting Ambulance Wens op Facebook

Facebook Like Volg onze verhalen op Facebook, om zo veel mogelijk mensen met een beperking te kunnen helpen hebben wij jouw steun nodig!

Stichting Ambulance Wens op Twitter

Twitter Lees onze tweets op twitter, en blijft op de hoogte van de nieuwste meldingen!

Stichting Ambulance Wens op LinkedIn

Twitter Volg Ambulance Wens op LinkedIn!

Stichting Ambulance Wens op Instagram

Instagram Volg ons op Instagram en bekijk de laatste fotos!

Nieuwsbrief

Ontvang elke maand updates over Ambulance Wens