op dit moment 21725 wensen vervuld 1670 mooie verhalen
Voor donaties:
NL61 RABO 0112 9246 11
1.127.jpg

3 november 2015

Marco Borsato!!

Wat hebben wij samen een geweldige avond gehad bij Marco Borsato!! 's Middags pas te horen gekregen dat dit werd geregeld en mogelijk was gemaakt door het ziekenhuis en stichting ambulance wens. Wat een fantastisch nieuws was dit zeg. Mijn vader en ik gaan regelmatig naar concerten van Marco en het is echt een ding van ons samen! Dus dat we onverwachts deze avond toch nog samen door konden brengen en samen konden geniet van de muziek van Marco was dan ook op dat moment het beste nieuws wat we konden krijgen. We hebben echt heel erg genoten van het concert, het was intenser dan als je normaal naar een concert gaat. Het was op sommige momenten heel erg emotioneel en op andere momenten weer heel erg genieten en mee gaan op de muziek. Deze avond zullen we nooit vergeten en neemt niemand ons meer af. Mijn vader heeft bij terugkomst tot laat al het ziekenhuispersoneel verteld hoe het was en het zo meerdere malen kunnen herbeleven en nagenieten. We zijn zo ontzettend dankbaar dat we dit samen hebben kunnen meemaken en doen! En dat op deze manier en met deze goede zorgen.

Nog één keer...
Het wensen formulier

Als je een wens hebt, vul dan het wensenformulier in en omschrijf de wens zo duidelijk mogelijk.

Wens aanmelden

Stichting Ambulance Wens op Facebook

Facebook Like Volg onze verhalen op Facebook, om zo veel mogelijk mensen met een beperking te kunnen helpen hebben wij jouw steun nodig!

Stichting Ambulance Wens op Twitter

Twitter Lees onze tweets op twitter, en blijft op de hoogte van de nieuwste meldingen!

Stichting Ambulance Wens op LinkedIn

Twitter Volg Ambulance Wens op LinkedIn!

Stichting Ambulance Wens op Instagram

Instagram Volg ons op Instagram en bekijk de laatste fotos!

Nieuwsbrief

Ontvang elke maand updates over Ambulance Wens