op dit moment 21325 wensen vervuld 1624 mooie verhalen
Voor donaties:
NL61 RABO 0112 9246 11
1.126.jpg

3 november 2015

De dag werd mooier dan ooit!

Wij zijn 3 jaar geleden in aanraking gekomen met jullie mooie stichting Ambulance Wens.

Op 16 juni 2012, 4 dagen voor het huwelijk van onze dochter kwam mijn terminaal zieke man met hoge koorts in het ADRZ ziekenhuis in Goes terecht. De bruiloft leek in het water te vallen omdat hij zijn dochter niet weg kon geven. Wij kregen van Angela Boone, een medewerkster van jullie, de tip om via stichting Ambulance Wens deze dag voor hem mogelijk te maken. Angela zou zich daar zeker voor inzetten, en dat heeft zij ook gedaan samen met haar collega.

De dag werd mooier dan ooit! Hij werd op tijd opgehaald uit het ziekenhuis en met behulp van zijn zus Jos en de vrijwilligers werd hij prachtig aangekleed en klaargemaakt voor deze dag. Bij aankomst van het bruidspaar stond de ambulance al te wachten bij het gemeentehuis In Heinkenszand.

Na de huwelijks voltrekking in het gemeentehuis zijn we naar de kerk in Kloetinge gereden. Constant kon daar zijn dochter weg geven aan Theo. Gearmd met z’n dochter is hij door het prachtige kerkpaadje gewandeld.

Ter afsluiting van deze prachtige dag zijn we naar de strandtent Kaapduin in Dishoek gereden. De ambulance kon tot net voor het zand rijden en met behulp van wat mankracht is ook de brancard de strandtent binnen gekomen. Hier zijn we met elkaar een prachtige feestavond gestart en is hij na de bruidstaart en de openingsdans weer richting ziekenhuis Goes vertrokken.

Wat waren wij dankbaar dat hij de hele dag bij ons kon zijn, met behulp van jullie mooie stichting. Niets was te gek de ambulancemedewerkers deden geweldig hun best.

Helaas is mijn man Constant Krul op 20 augustus 2015 veel te jong 59 jaar overleden. Zijn wens was om geen bloemen bij de crematie te ontvangen maar een collectebus te plaatsen van de stichting Ambulance Wens. Dankbaar voor jullie inzet kunnen wij nu een bedrag overmaken van 644,05 euro om hopelijk nog meer wensen van zieke mensen in vervulling te laten gaan, of alle vrijwilligers die dit mogelijk maken een mooie dag te bezorgen.

Veel liefs,

Annemarie Krul, Linda en Theo Postma Krul Marloes Krul en Pieter van Nes

Vlissingen

Nog één keer...
Het wensen formulier

Als je een wens hebt, vul dan het wensenformulier in en omschrijf de wens zo duidelijk mogelijk.

Wens aanmelden

Stichting Ambulance Wens op Facebook

Facebook Like Volg onze verhalen op Facebook, om zo veel mogelijk mensen met een beperking te kunnen helpen hebben wij jouw steun nodig!

Stichting Ambulance Wens op Twitter

Twitter Lees onze tweets op twitter, en blijft op de hoogte van de nieuwste meldingen!

Stichting Ambulance Wens op LinkedIn

Twitter Volg Ambulance Wens op LinkedIn!

Stichting Ambulance Wens op Instagram

Instagram Volg ons op Instagram en bekijk de laatste fotos!

Nieuwsbrief

Ontvang elke maand updates over Ambulance Wens