op dit moment 21914 wensen vervuld 1677 mooie verhalen
Voor donaties:
NL61 RABO 0112 9246 11
1.125.jpg

27 oktober 2015

Luisteren naar de Branding

Een uitzonderlijk mooie dag voor oktober. Een blauwe lucht en vanaf de Wassenaarse Slag een helder uitzicht op Scheveningen. Wekelijks ging Piet hier hardlopen in de duinen en een frisse neus halen op het strand.

De vrijwilligers Kees en Ad waren vanaf het begin af aan behulpzaam en drukten Piet op het hart dat hij de baas was. Wat waren Kees en Ad ontzettend vriendelijk, rustig en ook grappig. ​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​Eerst naar het strand. Ad reed onder instructies van Kees de wensambulance op een nauwe strandweg verder het strand op. Hierna hebben we met zijn allen Piet nog dichter bij de zee gebracht, zodat hij heerlijk van het geluid van de branding kon genieten en kon uitwaaien op het strand.

Daarna zijn we richting Scheveningen gegaan. Piet wilde even slapen en dat we wat gingen eten. Kibbeling bij Simonis, ook voor Kees en Ad natuurlijk!

Wij zijn Stichting Ambulance Wens, Kees en Ad zo dankbaar dat we samen met Piet nog een keer hebben kunnen uitwaaien aan de zee en dat we deze mooie dag nog samen hebben kunnen meemaken. Wij zullen deze dag altijd bij ons dragen.

Dank en liefs van het hele gezin

Nog één keer...
Het wensen formulier

Als je een wens hebt, vul dan het wensenformulier in en omschrijf de wens zo duidelijk mogelijk.

Wens aanmelden

Stichting Ambulance Wens op Facebook

Facebook Like Volg onze verhalen op Facebook, om zo veel mogelijk mensen met een beperking te kunnen helpen hebben wij jouw steun nodig!

Stichting Ambulance Wens op Twitter

Twitter Lees onze tweets op twitter, en blijft op de hoogte van de nieuwste meldingen!

Stichting Ambulance Wens op LinkedIn

Twitter Volg Ambulance Wens op LinkedIn!

Stichting Ambulance Wens op Instagram

Instagram Volg ons op Instagram en bekijk de laatste fotos!

Nieuwsbrief

Ontvang elke maand updates over Ambulance Wens