op dit moment 21582 wensen vervuld 1645 mooie verhalen
Voor donaties:
NL61 RABO 0112 9246 11
img-20150913-wa0005.jpg

27 oktober 2015

Wat fijn dat dit mogelijk is gemaakt!

Zondag 13 september rond de klok van 13:00 kwamen Pim en Ria van stichting ambulance wens onze ouders Pim en Ria ophalen. Het voelde direct vertrouwd en het dragen van dezelfde namen was een extra leuke bijkomstigheid, want hoe vaak komt dat nu voor. Vanuit Naaldwijk werd een kort ritje gemaakt naar 's-Gravenzande. Hier wonen onze opa en oma (ouders van Ria). Wat waren het mooie momenten toen onze moeder haar ouders weer even kon zien. Ria werd dicht bij haar eveneens zieke vader, die ook in bed ligt gereden en zo konden ze hand in hand nog een poosje van elkaar genieten. Oma zat aan de andere zijde van onze moeder ook te genieten.

In de nacht van 27 september, een dag na hun trouwdag is onze Moeder ingeslapen. 'S-morgens hebben wij dit verdrietige nieuws aan Opa en Oma verteld. In de avond van 28 september is ook Opa overleden. Was het toeval, of iets anders? Het bijna samen overlijden is voor ons als familie een dubbel zware gebeurtenis, toch zijn we als familie heel dankbaar dat we het bezoek van 13 september samen konden beleven. Wat fijn dat dit mogelijk is gemaakt!

Nog één keer...
Het wensen formulier

Als je een wens hebt, vul dan het wensenformulier in en omschrijf de wens zo duidelijk mogelijk.

Wens aanmelden

Stichting Ambulance Wens op Facebook

Facebook Like Volg onze verhalen op Facebook, om zo veel mogelijk mensen met een beperking te kunnen helpen hebben wij jouw steun nodig!

Stichting Ambulance Wens op Twitter

Twitter Lees onze tweets op twitter, en blijft op de hoogte van de nieuwste meldingen!

Stichting Ambulance Wens op LinkedIn

Twitter Volg Ambulance Wens op LinkedIn!

Stichting Ambulance Wens op Instagram

Instagram Volg ons op Instagram en bekijk de laatste fotos!

Nieuwsbrief

Ontvang elke maand updates over Ambulance Wens