op dit moment 21079 wensen vervuld 1600 mooie verhalen
Voor donaties:
NL61 RABO 0112 9246 11
1.124.jpg

27 oktober 2015

Droomdag in de Efteling

Tovenaars en feeën bestaan! En ze werken bij Stichting Ambulance Wens! Waar wij dachten dat we zware en verdrietige dagen tegemoet zouden gaan, hebben deze mensen ervoor gezorgd dat we één van de mooiste en meest onvergetelijke dagen ooit hebben meegemaakt. Mama wilde graag nog 1 keer naar de Efteling, waar ze bijna elk weekend kwam met haar kleinzoons van 3 en 5. We zijn nog steeds sprakeloos van deze belevenis. Niks was te gek, 'kan niet bestaat niet'! Wat ontzettend bijzonder dat twee mensen die je nog nooit gezien hebt, zo het verschil kunnen maken. Twee mensen, Arjan en Marianne, die hun vrije dag opgeven om dit voor ons mogelijk te maken, zijn onze helden! Mijn moeder, mijn kinderen en ook wij zelf hebben met volle teugen genoten en ontzettend veel gelachen. Onvoorstelbaar hoe gelukkig je kunt zijn in zo'n moeilijke tijd. Kanjers van Stichting Ambulance Wens, jullie hebben er fans bij! Een diepe buiging.

Arend & Inge

Nog één keer...
Het wensen formulier

Als je een wens hebt, vul dan het wensenformulier in en omschrijf de wens zo duidelijk mogelijk.

Wens aanmelden

Stichting Ambulance Wens op Facebook

Facebook Like Volg onze verhalen op Facebook, om zo veel mogelijk mensen met een beperking te kunnen helpen hebben wij jouw steun nodig!

Stichting Ambulance Wens op Twitter

Twitter Lees onze tweets op twitter, en blijft op de hoogte van de nieuwste meldingen!

Stichting Ambulance Wens op LinkedIn

Twitter Volg Ambulance Wens op LinkedIn!

Stichting Ambulance Wens op Instagram

Instagram Volg ons op Instagram en bekijk de laatste fotos!

Nieuwsbrief

Ontvang elke maand updates over Ambulance Wens