op dit moment 21079 wensen vervuld 1600 mooie verhalen
Voor donaties:
NL61 RABO 0112 9246 11
eft_1.jpg

26 oktober 2015

Met opa naar de Efteling!

Mijn naam is Evy Geerdink en ik ben 9 jaar. Opa is erg ziek en zal niet meer genezen. Een tante van mijn moeder, tante Inez, heeft via Stichting Ambulancewens geregeld dat opa met ons naar de Efteling kon. We zijn haar en de Stichting heel dankbaar. Opa en oma wisten dat er iets georganiseerd was op dinsdag 15 september 2015, maar nog niet wat. Wij, papa, mama, mijn zusje, mijn broertje en ik, waren al bij opa en oma toen de ambulance de straat in reed. Toen konden we vertellen waar we heen gingen. Opa en oma waren blij. Ik mocht de heenweg mee in de ambulance. Toen we er waren renden we meteen naar kassa. We zagen de fonteinen en opa genoot direct. Ik ging als eerste in de Bobslee. Dat was leuk. Daarna gingen we een broodje eten. Mijn vader en zusje wilden in de Baron 1898. Ik durfde niet. Ik ben wel in deze achtbanen geweest: de Pyton (2x), Joris & de draak, de Vliegende Hollander en Vogelrock. Oma werd misselijk in het schip. Aan het einde van de middag genoten we van de voorstelling van Ravelijn. Na ons bezoek aan de Efteling gingen we naar een chauffeursrestaurant in Den Bosch. Opa is namelijk chauffeur geweest. We werden goed ontvangen en we hebben lekker gegeten. Nogmaals bedankt. Het was een leuke dag voor opa en voor ons allemaal!

Nog één keer...
Het wensen formulier

Als je een wens hebt, vul dan het wensenformulier in en omschrijf de wens zo duidelijk mogelijk.

Wens aanmelden

Stichting Ambulance Wens op Facebook

Facebook Like Volg onze verhalen op Facebook, om zo veel mogelijk mensen met een beperking te kunnen helpen hebben wij jouw steun nodig!

Stichting Ambulance Wens op Twitter

Twitter Lees onze tweets op twitter, en blijft op de hoogte van de nieuwste meldingen!

Stichting Ambulance Wens op LinkedIn

Twitter Volg Ambulance Wens op LinkedIn!

Stichting Ambulance Wens op Instagram

Instagram Volg ons op Instagram en bekijk de laatste fotos!

Nieuwsbrief

Ontvang elke maand updates over Ambulance Wens