op dit moment 21079 wensen vervuld 1600 mooie verhalen
Voor donaties:
NL61 RABO 0112 9246 11
1.123.jpg

22 oktober 2015

Dank jullie wel voor een fantastische dag!

Beste mensen van de stichting Ambulancewens en in het bijzonder Sandra en Pim,

Graag willen wij jullie langs deze weg nogmaals heel hartelijk bedanken voor de fantastische dag die onze vader en opa Wietse Zeevat (1946) en wij dankzij jullie afgelopen maandag hebben beleefd.

Wietse heeft vanaf zijn 27ste moeten knokken om meerdere vormen van kanker in verschillende fases van zijn leven te overwinnen. Wietse en zijn vrouw Grietje hebben dat met een onwaarschijnlijke onverzettelijkheid gedaan. Vanaf zijn 50ste moest Wietse echter wel de gevolgen van de ziekte en de noodzakelijke behandelingen om de ziekte telkens te overwinnen, aan den lijve ondervinden. Hij was langzaamaan tot steeds minder in staat. Totdat hij 10 jaar geleden ontdekte dat hij kon schilderen. Onder begeleiding van Hannie Drewes schilderde Wietse de afgelopen 10 jaren, als hij kon, twee dagen per week in een revalidatiecentrum. Prachtige schilderijen heeft dat opgeleverd en via de internationale bed en breackfast van zijn broer Jan in München, hebben enkele van zijn reproducties van Van Gogh's "Parijs bij nacht", haar weg zelfs gevonden over de hele wereld. De laatste 5 maanden moet Wietse lichamelijk veel inleveren. Grietje verpleegt hem met een geweldige inzet van de meiden van Buurtzorg, de huisarts, familie en vrienden thuis. Dat is een zware opgave voor Wietse en Grietje, waarbij ze ondanks hun onverzettelijkheid soms het licht even niet meer zien.

De tocht met de hele familie (kinderen en kleinkinderen) met de Ambulancewens naar het Rijksmuseum heeft daarin gezorgd voor een prachtig en heel bijzonder lichtpunt. Wietse en Grietje en de kinderen en kleinkinderen hebben enorm veel energie gekregen van deze fantastische en unieke dag. Dankzij de onwaarschijnlijke inzet van Sandra en Pim van de ambulancewens hebben wij echt een dag beleefd die wij ons zelf niet meer konden voorstellen en ook nooit zullen vergeten. Sandra en Pim, we willen jullie graag heel hartelijk bedanken voor jullie fantastische werk. Sandra, die naast haar fulltime job gewoon op haar vrije dag misschien wel 20 uur in touw is en Pim die volgens onze berekeningen op zijn eigen vrije VUT-dag meer dan 1000 kilometer rijdt, het is onwaarschijnlijk. De vrolijkheid en het plezier waarmee jullie onze speciale dag mogelijk hebben gemaakt en hebben gefaciliteerd, wij vonden het zeer bijzonder.

Ook willen we nog graag aangeven hoe bijzonder wij het vinden dat alle deuren voor de ambulancewens opengaan. Dat we na sluitingstijd in het Rijksmuseum een privé rondleiding kregen van bijna twee uur van Michelle, doet ons nu nog steeds verbaasd staan. Hoe uniek is het wel niet dat we net als Obama in alle rust de Nachtwacht konden bekijken en dat dankzij Michelle de meesterwerken en het Rijksmuseum zelf tot leven kwamen voor Wietse en voor ons. De foto's laten zien hoe zo'n fantastische dag het was en wat het met ons heeft gedaan. Bedankt allemaal.

Tenslotte willen we graag Bianca (van Buurtzorg) heel hartelijk bedanken. Bianca kende Ambulancewens en heeft er voor gezorgd dat we met zijn allen deze fantastische dag mochten beleven. Het was fijn dat Bianca er ook zelf als trouwe en vrolijke verpleegster van Wietse en steun en toeverlaat van Grietje bij kon zijn.

Nogmaals, allemaal heel hartelijk dank en we wensen jullie allemaal toe dat jullie ook nog heel veel anderen zoveel licht in het leven mogen geven.

De familie Zeevat

Nog één keer...
Het wensen formulier

Als je een wens hebt, vul dan het wensenformulier in en omschrijf de wens zo duidelijk mogelijk.

Wens aanmelden

Stichting Ambulance Wens op Facebook

Facebook Like Volg onze verhalen op Facebook, om zo veel mogelijk mensen met een beperking te kunnen helpen hebben wij jouw steun nodig!

Stichting Ambulance Wens op Twitter

Twitter Lees onze tweets op twitter, en blijft op de hoogte van de nieuwste meldingen!

Stichting Ambulance Wens op LinkedIn

Twitter Volg Ambulance Wens op LinkedIn!

Stichting Ambulance Wens op Instagram

Instagram Volg ons op Instagram en bekijk de laatste fotos!

Nieuwsbrief

Ontvang elke maand updates over Ambulance Wens