op dit moment 21079 wensen vervuld 1600 mooie verhalen
Voor donaties:
NL61 RABO 0112 9246 11
image.png

2 oktober 2015

Een super dag voor onze mams!

Dankzij jullie fantastische stichting Ambulancewens en met name jullie vrijwilligers Cees en Harriëtte, heeft onze mams een super dag mogen beleven bij de Deltawerken in Zeeland. Het was die dag ook nog eens fantastisch mooi weer dus ze werd letterlijk en figuurlijk de hele dag in het zonnetje gezet.

Dat kon ze ook wel gebruiken.. 2 jaar geleden kreeg ze de verpletterende diagnose, darmkanker met uitzaaiingen. Daarna volgde de ene na de andere heftige gebeurtenis. Haar man werd ook ziek en overleed vrij plotseling, vervolgens viel ze op de dag van zijn crematie van de trap en brak ook nog eens haar heup. Na bijna vijf maanden in het gips in een verpleeghuis bleek dat de breuk niet goed heelde door de chemotherapie waarvoor ze iedere week met de ambulance naar het ziekenhuis moest. Toch naar huis, waar wij, haar dochters, en haar zus en zwager, haar zo goed mogelijk probeerden te verzorgen. Toen werd ook nog eens haar zwager ernstig ziek en overleed een aantal maanden later. Ondertussen bleek opname in een verzorgingshuis onvermijdelijk.

In ruim een jaar tijd van alles kwijtraken, je gezondheid, je man, je zelfstandigheid, je eigen huis... en steeds weer slaat onze mams zich er heldhaftig doorheen. Nooit kwam er ook maar 1 klacht over haar lippen. Inmiddels heeft ze haar draai goed gevonden in het verzorgingshuis en mag iedereen haar even graag! Ze voelde zich weer wat beter en we hoopten zo dat ze er nog even lekker van zou kunnen genieten na al die ellende, maar helaas vertelde de scan een heel ander verhaal... De chemotherapie slaat niet meer aan en een zwaardere kuur kan ze niet meer aan. Nu krijgt ze om de week nog een soort van immunotherapie in de hoop dat die nog wat extra tijd geeft. Tijd waarin ze nog leuke dingen zal kunnen meemaken.

We wisten dat ze nog graag eens de Deltawerken in Zeeland zou willen zien, maar door alle hectiek was daar niets meer van gekomen. En nu, te ver en te vermoeiend... of toch niet? Misschien zou Stichting Ambulancewens wat voor ons kunnen betekenen?

Een mail gestuurd en binnen een paar minuten antwoord, en de volgende morgen was alles geregeld! Werkelijk super, een week later reden we vol blijdschap over de imposante Zeelandbrug, maakten we een geweldige rondvaart over de Oosterschelde, aten we een ijsje in de zon.. en dat alles dankzij de vrijwilligers Cees en Harriëtte, niets was hun teveel en we zijn ze zeer dankbaar voor de liefdevolle zorg voor onze lieve mams!

Een super dag die we nooit zullen vergeten!

Heel hartelijk dank, vooral ook namens onze mams,

Els en Sylvia, Erwin, John, en Marry

Nog één keer...
Het wensen formulier

Als je een wens hebt, vul dan het wensenformulier in en omschrijf de wens zo duidelijk mogelijk.

Wens aanmelden

Stichting Ambulance Wens op Facebook

Facebook Like Volg onze verhalen op Facebook, om zo veel mogelijk mensen met een beperking te kunnen helpen hebben wij jouw steun nodig!

Stichting Ambulance Wens op Twitter

Twitter Lees onze tweets op twitter, en blijft op de hoogte van de nieuwste meldingen!

Stichting Ambulance Wens op LinkedIn

Twitter Volg Ambulance Wens op LinkedIn!

Stichting Ambulance Wens op Instagram

Instagram Volg ons op Instagram en bekijk de laatste fotos!

Nieuwsbrief

Ontvang elke maand updates over Ambulance Wens