op dit moment 21325 wensen vervuld 1625 mooie verhalen
Voor donaties:
NL61 RABO 0112 9246 11
img_9372.jpg.jpg

15 september 2015

Hart verwarmend en emotioneel.

Heesch 14 september 2015

Op maandag 5 september was het dan zover, de wens van Cees Doomernik, ging van start.

Op 4 mei, na een bezoek aan de huisarts, kwam op 11 mei de vernietigende uitslag: Longkanker met uitzaaiingen in lymfe en botten. Sinds die tijd weten we dat hij nog maar zo'n jaar te leven heeft.

Sterk begon Cees aan bestralingen en chemo's. De wens om in september de geplande reis met vrienden door te laten gaan, gaf hem de kracht om te strijden. Helaas deed de chemo niets. De vermoeidheid, pijn en de beperkte mobiliteit namen heftig toe, wat hem deed besluiten deze voor hem zo belangrijk reis af te zeggen!

Door een tip van een vriend (Dennis), contact gelegd met de Stichting Ambulance Wens en wat bleek: na een prettig gesprek met Elly, een van de vele vrijwilligers zou deze reis met behulp van de stichting alsnog kunnen plaats vinden.

Twee weken later kwam de Ambulance voorrijden, met daarin de vrijwilligers Cees (chauffeur) en Marianne (verpleegkundige). Na een prettige kennismaking en overdracht van de medische gegevens, vertrokken ze naar Tanvald, Tsjechië.

Na een lange dag rijden naar vakantiehuis "HUGO" in Tanvald (Tsjechië), was er maandagavond een ontvangst met 5 tennismaten en hun vrouwen. Een ontvangst met liederen met teksten over Cees en Diny, werden gezongen door de vrienden. Menig traantje werd er links en rechts weggepinkt. Hart verwarmend en emotioneel.

De dagen die volgde waren fantastisch. Met behulp van de ambulance en goede warme zorgen van Cees en Marianne, kon onze Cees toch mee met een deel van het dagprogramma. Als het voor Cees niet meer vol te houden was, ging hij tussendoor uitrusten in de ambulance.

Ook het gekoesterde bezoek aan Kutna Hora kon hij met behulp van de ambulance meemaken. Toen 's middags door vermoeidheid en pijn het niet meer ging, bracht jullie Cees onze Cees met de ambulance eerder terug naar het huisje HUGO. De ambulance en vrijwilligers hebben het mogelijk gemaakt, dat deze reis door kon gaan en dat hij toch nog kon genieten van het reisje dat hij zelf georganiseerd had.

Terugkijkend naar deze reis, de foto's, en de verhalen, zijn er hele mooie, warme waardevolle momenten geweest. Herinneringen welke gekoesterd gaan worden. Ondanks veel pijn en vermoeidheid heeft hij er echt van genoten.

We hebben Cees en Marianne, na terugkomst nog persoonlijk kunnen bedanken voor hun inzet en betrokkenheid. Bedankt aan alle mensen die betrokken zijn bij de Stichting Ambulance Wens, van sponsoren tot vrijwilligers. Ook namens, Cees & Diny Doomernik en de tennisvrienden club Schlappe Seppel.

Met vriendelijke groet, Bart en Francoise Doomernik

Nog één keer...
Het wensen formulier

Als je een wens hebt, vul dan het wensenformulier in en omschrijf de wens zo duidelijk mogelijk.

Wens aanmelden

Stichting Ambulance Wens op Facebook

Facebook Like Volg onze verhalen op Facebook, om zo veel mogelijk mensen met een beperking te kunnen helpen hebben wij jouw steun nodig!

Stichting Ambulance Wens op Twitter

Twitter Lees onze tweets op twitter, en blijft op de hoogte van de nieuwste meldingen!

Stichting Ambulance Wens op LinkedIn

Twitter Volg Ambulance Wens op LinkedIn!

Stichting Ambulance Wens op Instagram

Instagram Volg ons op Instagram en bekijk de laatste fotos!

Nieuwsbrief

Ontvang elke maand updates over Ambulance Wens