op dit moment 21582 wensen vervuld 1645 mooie verhalen
Voor donaties:
NL61 RABO 0112 9246 11
sdc10315a.jpg

14 september 2015

Dit zijn mensen met een gouden hart!!

Dinsdag 5 mei 2015 was de ambulance om 8 uur bij mijn vader. Hij werd opgehaald om nog één keer naar het bedrijf van zijn zoon en zijn gezin in Polen te gaan. Een reis van ruim 7 uur. Hij is hier een aantal jaren geleden geweest en volgt nog steeds de ontwikkelingen op een afstand. Zijn gezondheid laat niet meer toe dat hij met personenvervoer hier naar toe vervoerd wordt. Hij zou nog graag een keer gaan kijken. Ambulance wens kon deze wens in vervulling laten gaan. Vader heeft genoten van alles, zeker van de rondleiding op de brancard op het bedrijf. Wij hebben 1 nacht overnacht in Polen en zijn de volgende dag weer teruggereisd. De verzorging en begeleiding door de twee vrijwilligers Hans en Leo was super! Dit zijn mensen met een gouden hart!! Mijn broer en zijn gezin waren blij met de komst van vader en opa. Zeker omdat mijn broer niet kan communiceren als gevolg van een herseninfarct. Hij heeft het aan vader kunnen laten zien hoe het hem in Polen vergaat. Dus eigenlijk is dit een wens die voor twee personen vervuld is. Het was een indrukwekkende reis voor iedereen die er bij is geweest. Hartelijk dank dat dit mogelijk is geweest. Een speciaal dank je wel aan de begeleiders Hans en Leo. Ik hoop dat Stichting Ambulancewens nog veel wensen in vervulling mag laten gaan!

Nog één keer...
Het wensen formulier

Als je een wens hebt, vul dan het wensenformulier in en omschrijf de wens zo duidelijk mogelijk.

Wens aanmelden

Stichting Ambulance Wens op Facebook

Facebook Like Volg onze verhalen op Facebook, om zo veel mogelijk mensen met een beperking te kunnen helpen hebben wij jouw steun nodig!

Stichting Ambulance Wens op Twitter

Twitter Lees onze tweets op twitter, en blijft op de hoogte van de nieuwste meldingen!

Stichting Ambulance Wens op LinkedIn

Twitter Volg Ambulance Wens op LinkedIn!

Stichting Ambulance Wens op Instagram

Instagram Volg ons op Instagram en bekijk de laatste fotos!

Nieuwsbrief

Ontvang elke maand updates over Ambulance Wens