op dit moment 21325 wensen vervuld 1625 mooie verhalen
Voor donaties:
NL61 RABO 0112 9246 11
25.jpg

9 september 2015

Nog 1 keer naar haar dochter

3 september was het zover. De wens van mevr. van Soest ging in vervulling. Nog 1 keer naar haar dochter en schoonzoon in Eibergen. 17 augustus kreeg ze te horen, na verschillende onderzoeken, dat ze uitzaaiingen had in de lever, alvleesklier, galblaas, milt en buikvlies. Ook waren de eierstokken vergroot. 1 van de dingen die ze zei was: ‘nu kom ik nooit meer in Eibergen’. Nadat er een leverpunctie was genomen om te kunnen achterhalen wat voor soort tumor het was en waar de primaire tumor vandaan kwam, kregen we 28 augustus de uitslag. Het is een agressieve en snelgroeiende kankercel, maar ze wisten niet precies waar hij vandaan kwam. Door de agressiviteit van de cel, vermoedde zij dat het hoogstwaarschijnlijk van de alvleesklier kwam. We kregen te horen dat er geen behandeling meer mogelijk was. Door de pijn kan ze niet zitten en was een ambulance het enige middel van vervoer wat nog mogelijk is. Ik wist van het bestaan van de stichting ambulance wens, doordat ik jaren geleden met een oud collega voor dit goede doel de vierdaagse van Nijmegen heb gelopen. We bedachten ons geen moment om onze vrouw, ‘ schoon’ moeder hiervoor op te geven. We wisten dat de levensverwachting niet lang meer was. Zaterdagavond hebben we met elkaar het formulier betreffende laatste wens ingevuld en verstuurd. Zondag om 10.00 uur kregen we al een telefoontje dat onze aanvraag, voor donderdag 3 september, werd gehonoreerd. Ons moeder heeft naar die dag toegeleefd en ze heeft genoten van die dag. Nog 1 keer naar Eibergen, naar haar dochter en schoonzoon, om afscheid te kunnen nemen van hun huis en er nog 1 keer doorheen te lopen met haar herinneringen. We zijn blij dat ze van die dag heeft genoten, ook mede dankzij de 2 fantastische vrijwilligers, Han en Henriëtt, die haar heel de dag hebben bijgestaan. Niets was hun te veel om voor haar te kunnen doen. Ook een luisterend oor was voor haar toen heel belangrijk. We hebben ze ook namens ons allen hartelijk bedankt. Ook stichting ambulance wens bedankt voor de snelle reactie en het feit dat haar wens zo snel kon plaatsvinden. Jullie zijn fantastische mensen en we hopen dat jullie dit werk nog lang kunnen blijven doen voor al die andere mensen. Nogmaals allemaal hartelijk bedankt namens dhr J van Soest, echtgenoot, Klaas Niks en Adrie Niks –van Soest, dochter en schoonzoon en Leen en Daniëlle van Soest, zoon en schoondochter.

Nog één keer...
Het wensen formulier

Als je een wens hebt, vul dan het wensenformulier in en omschrijf de wens zo duidelijk mogelijk.

Wens aanmelden

Stichting Ambulance Wens op Facebook

Facebook Like Volg onze verhalen op Facebook, om zo veel mogelijk mensen met een beperking te kunnen helpen hebben wij jouw steun nodig!

Stichting Ambulance Wens op Twitter

Twitter Lees onze tweets op twitter, en blijft op de hoogte van de nieuwste meldingen!

Stichting Ambulance Wens op LinkedIn

Twitter Volg Ambulance Wens op LinkedIn!

Stichting Ambulance Wens op Instagram

Instagram Volg ons op Instagram en bekijk de laatste fotos!

Nieuwsbrief

Ontvang elke maand updates over Ambulance Wens