op dit moment 21582 wensen vervuld 1643 mooie verhalen
Voor donaties:
NL61 RABO 0112 9246 11
sam_2720a.jpg

3 september 2015

Dagje Ouwehands Dierenpark

Op zondag 16 augustus kregen we te horen dat de leukemie bij Irene voor de tweede keer terug was en ze niks meer konden doen. Ze zou nog een paar dagen tot een week bij ons zijn. Tot ons groot verdriet is zij op 23 augustus op 20-jarige leeftijd overleden.

De verpleegkundige in het ziekenhuis heeft haar op 17 augustus gevraagd wat ze nog wilde doen. Ze wist het niet zo goed en eigenlijk hadden we allemaal niet echt ergens zin in. Maar gelukkig heeft de verpleegkundige aangedrongen en zijn we op 18 augustus een dag naar Ouwehands Dierenpark gegaan. Hier wilde ze graag nog een keer heen, ze was een echte dierenliefhebber. Ze is daarheen geweest met haar zus, ouders, vriend van zus en haar eigen vriend.

'S ochtends zagen we er best een beetje tegenop, aangezien we de zondag ervoor pas hadden gehoord dat Irene zo ziek was. Maar dat verdween al snel toen de vrijwilligers er waren. Ontzettend lieve en fijne mensen, waardoor we er steeds meer zin in kregen. We zijn gestart met een kopje koffie en daarna op ons gemak het dierenpark doorgegaan. Ze reden overal met haar heen en zorgden ervoor dat ze alles goed kon zien. Een mooi en groot dierenpark, Irene heeft het ook goed volgehouden en we hebben alles kunnen zien.

We hebben het ervaren als een hele fijne dag. Een dag helemaal voor het gezin. We hebben gelachen met elkaar en haar nog zien stralen. Het gaf ons positieve energie voor de dagen erna. De vrijwilligers hebben er zeker aan bijgedragen dat het zo'n fijne dag was, het waren gewoon hele leuke mensen!

Familie Castein

Nog één keer...
Het wensen formulier

Als je een wens hebt, vul dan het wensenformulier in en omschrijf de wens zo duidelijk mogelijk.

Wens aanmelden

Stichting Ambulance Wens op Facebook

Facebook Like Volg onze verhalen op Facebook, om zo veel mogelijk mensen met een beperking te kunnen helpen hebben wij jouw steun nodig!

Stichting Ambulance Wens op Twitter

Twitter Lees onze tweets op twitter, en blijft op de hoogte van de nieuwste meldingen!

Stichting Ambulance Wens op LinkedIn

Twitter Volg Ambulance Wens op LinkedIn!

Stichting Ambulance Wens op Instagram

Instagram Volg ons op Instagram en bekijk de laatste fotos!

Nieuwsbrief

Ontvang elke maand updates over Ambulance Wens