op dit moment 21582 wensen vervuld 1643 mooie verhalen
Voor donaties:
NL61 RABO 0112 9246 11
img_1898a.jpg

3 september 2015

Adoptiehondje

Op 15 augustus stond de wensambulance voor de deur. Alex ging zijn adoptiehondje Joe ontmoeten in het Dierenthuis Almere. Alex had net twee slechte dagen achter de rug en voelde zich erg verzwakt. Toch wilde hij graag naar Almere. Er stond hem een hartelijke verwelkoming te wachten van de beheerders, vrijwilligers en natuurlijk de honden. Joe was een vrij schuw hondje maar goed zichtbaar, Alex heeft hem een paar keer bij de naam geroepen maar Joe bleef liever op afstand. Een broertje van Joe wilde wel even geaaid worden. Na 10 minuten was het voor Alex genoeg, hij was erg vermoeid een wilde naar huis. De volgende dag was Alex vol van de gebeurtenis de dag ervoor. Hij had Joe in levende lijve gezien! Ik, zijn zus, moest hem beloven dat, als hij zou overlijden, ik door zou gaan met het financieel verzorgen van Joe. Alex is op 22 augustus jl. overleden. Ik wil zowel de vrijwilligers van de wensambulance als St. Dierenthuis heel hartelijk bedanken dat jullie de wens van Alex hebben doen uitkomen.

Hartelijke groeten,

Herma Visser

Nog één keer...
Het wensen formulier

Als je een wens hebt, vul dan het wensenformulier in en omschrijf de wens zo duidelijk mogelijk.

Wens aanmelden

Stichting Ambulance Wens op Facebook

Facebook Like Volg onze verhalen op Facebook, om zo veel mogelijk mensen met een beperking te kunnen helpen hebben wij jouw steun nodig!

Stichting Ambulance Wens op Twitter

Twitter Lees onze tweets op twitter, en blijft op de hoogte van de nieuwste meldingen!

Stichting Ambulance Wens op LinkedIn

Twitter Volg Ambulance Wens op LinkedIn!

Stichting Ambulance Wens op Instagram

Instagram Volg ons op Instagram en bekijk de laatste fotos!

Nieuwsbrief

Ontvang elke maand updates over Ambulance Wens