op dit moment 21325 wensen vervuld 1625 mooie verhalen
Voor donaties:
NL61 RABO 0112 9246 11
dsc02907.jpg.jpg

25 augustus 2015

Het was voor ons allemaal een geweldige dag

Op 19 juli heeft stichting ambulance wens een van de laatste wensen van onze vader/oom in vervulling laten gaan. Helaas is Rinus ongeneeslijk ziek en was een van zijn laatste wensen om met zijn kinderen en kleinkinderen naar Euro Disney te gaan. Tegen 11uur kwamen Pim (chauffeur) en Mariette (verpleegkundige) aan, eerst werd er koffie gedronken en werden de medicijnen ed doorgenomen. Al vlug was ons duidelijk dat deze mensen er alles aan wilde doen om deze wens in vervulling te laten gaan, tegen 12 uur vertrokken we richting Parijs , waar we een nacht zouden overblijven om de dag erna zo vroeg mogelijk in Euro Disney te kunnen zijn. De reis was lang en vermoeiend voor Rinus, gelukkig was Mariette niks te veel en hielp hem dan ook overal mee. 20 juli was het dan zover, eerst gezellig samen ontbijten en daarna……………..op naar Euro Disney, de kinderen waren door het dolle heen, Rinus vond het geweldig om ze zo te zien genieten. Mariette en Pim reden Rinus de hele dag op de brancard door het park, ook regelde ze van alles, bv dat we met de boot mee konden, dat de stripfiguren tot aan de brancard kwamen zodat we met zn allen op de foto konden, vooraan bij de voorstelling van Frozen. Het was voor ons allemaal een geweldige dag, na de Parade zijn we langzaam richting huis gereden, de terugweg ging gelukkig een stuk sneller, bij thuiskomst werd er weer koffie gedronken en afscheid genomen.

Wij willen Stichting Ambulance wens dan ook heel hartelijk bedanken voor het laten uitkomen van deze wens en voor alle goede zorgen.

Namens : Rinus, Norman, Tamara, Maurice, Leonie en alle kids

Nog één keer...
Het wensen formulier

Als je een wens hebt, vul dan het wensenformulier in en omschrijf de wens zo duidelijk mogelijk.

Wens aanmelden

Stichting Ambulance Wens op Facebook

Facebook Like Volg onze verhalen op Facebook, om zo veel mogelijk mensen met een beperking te kunnen helpen hebben wij jouw steun nodig!

Stichting Ambulance Wens op Twitter

Twitter Lees onze tweets op twitter, en blijft op de hoogte van de nieuwste meldingen!

Stichting Ambulance Wens op LinkedIn

Twitter Volg Ambulance Wens op LinkedIn!

Stichting Ambulance Wens op Instagram

Instagram Volg ons op Instagram en bekijk de laatste fotos!

Nieuwsbrief

Ontvang elke maand updates over Ambulance Wens