op dit moment 19290 wensen vervuld 1431 mooie verhalen
Voor donaties:
NL61 RABO 0112 9246 11
mamsie_037a.jpg

25 augustus 2015

Vissie eten in Lemmer....

We wisten dat mam niet lang meer te leven had. Je zag de krachten afnemen en zag het einde naderen. Haar lichaam liet het afweten. Ik ben werkzaam bij Buurtzorg en mocht mijn moeder verzorgen. Ze vond het geweldig. Een collega kwam die middag om mij te vragen of mam nog een laatste wens zou hebben. Ja, die heeft ze... graag naar het strand en een vissie eten in Lemmer. Alles werd in werking gesteld en dinsdag 9 juni zouden we weg gaan. Die avond als wij samen het eten maken zegt ze: Weet je wat ik nog graag zou willen??? Een vissie eten in Lemmer......kippenvel gaat me over de rug. Zou ik dit geheim kunnen houden? Ik heb nl. nog nooit een geheim voor m'n moeder kunnen bewaren. Maandagavond blijven m'n broer en ik bij pa en ma slapen. Beiden weten nog van niets. Die dinsdag staan we vroeg op. Eerst pa maar inlichten over onze grote dag. Hij vind het geweldig. Nu mam nog....ze is best moe en weinig energie. Als pa en ik naast haar gaan zitten en dit vertellen is het eerste wat ze zegt: Jullie zijn gek? Dat kan toch helemaal niet? Hoe dan? Na enige uitleg is ze ervan doordrongen dat we dit echt gaan doen. Pa, ma, m'n broer en vriendin en ik met m'n man. Iedereen heeft vrij hiervoor. Ze wil direct de kleren aan om daarna nog even te kunnen rusten. Tegen half elf komen Roel en Paula met de wensambulance. Ook Mario de beer is erbij! Ze is er klaar voor.... naar het strand.....van Noordwijk! Als we er zijn is het winderig en koud. Het kan haar niets schelen. Ze geniet! Doordat haar zicht praktisch helemaal weg was, hoorde en rook ze de zee. Met alle mankracht werd ze op de draagbaar naar de zee gebracht zodat ze hem ook kon voelen. Ze heeft zelfs nog schelpjes gevonden. Ze wilde dit gevoel nooit weer kwijt! Voor eeuwig wou ze dit vasthouden. Na een drankje in het strandpaviljoen werd er gevraagd naar de volgende stop. Lemmer? Mam zegt dat dit veel te gek is voor de mensen van de wensambulance maar Roel zegt dat dit haar dag is. De visboer wordt gebeld, tot hoelaat zijn ze open? Met plankgas rijden we naar Lemmer en zijn er om vijf uur. Een heerlijke kabeljauw wordt besteld en met z'n allen eten we dit heerlijk op. De visboer is diep onder de indruk en laat ons de helft betalen. Hij betaalt de andere helft. Mam krijgt de grootste...bijna krijgt ze hem op.... Wat hebben we genoten van deze dag als gezin en ook Roel en Paula waren deze dag een deel van ons gezin. Ook beer Mario is de hele dag present geweest. Een dikke week heeft ze nog nagenoten van deze dag. Iedereen die kwam hoorde van deze speciale dag. Donderdag 18 juni is haar leven op aarde gestopt. Met deze dag in herinnering en natuurlijk de vele foto's heeft dit enorm veel indruk gemaakt en nemen we deze dag mee in ons hart. Op haar uitvaart hebben we een collecte gehouden tbv de wensambulance. Dit is wat haar wens was. Het leverde 160,60 euro op....

Heel veel lieve groetjes,

Henk Pals.

Sandra en Jan Geerts

Henri en Francisca

Nog één keer...
Het wensen formulier

Als je een wens hebt, vul dan het wensenformulier in en omschrijf de wens zo duidelijk mogelijk.

Wens aanmelden

Stichting Ambulance Wens op Facebook

Facebook Like Volg onze verhalen op Facebook, om zo veel mogelijk mensen met een beperking te kunnen helpen hebben wij jouw steun nodig!

Stichting Ambulance Wens op Twitter

Twitter Lees onze tweets op twitter, en blijft op de hoogte van de nieuwste meldingen!

Stichting Ambulance Wens op LinkedIn

Twitter Volg Ambulance Wens op LinkedIn!

Stichting Ambulance Wens op Instagram

Instagram Volg ons op Instagram en bekijk de laatste fotos!

Nieuwsbrief

Ontvang elke maand updates over Ambulance Wens