op dit moment 21079 wensen vervuld 1598 mooie verhalen
Voor donaties:
NL61 RABO 0112 9246 11
img-20150731-wa0000.jpg

11 augustus 2015

Niets was te gek en alles kon

Vrijdag 31 juli heeft stichting ambulance wens mijn broer en de hele familie een onvergetelijke dag bezorgd in de polder van Eemnes en omgeving . Na het trieste bericht dat hij niet meer geholpen kon worden in het ziekenhuis besloten wij meteen de SAW in te schakelen om Fred nog een keer door de polder te rijden waar hij zo graag kwam. Om 10.00 uur stonden de vrijwilligers op de stoep en na een bakkie koffie zijn we als eerst naar de sluis gereden waar Fred zijn bootje ligt. Via de smalle steiger wisten de vrijwilligers toch de brancard naar zijn boot te rijden waar hij nog even stond te genieten van dit unieke plekje achter in de polder . Via het pontje van Eemnes naar Eemdijk waar we nog even gezellig met zijn allen een terrasje hebben gepakt ging de rit door naar Spakenburg waar we een mooie familiefoto hebben gemaakt aan de rand van het Eemmeer. Hier gaf Fred aan dat hij het wel goed vond en zijn we langs Eembrugge weer door de polder naar Eemnes gereden, nog even langs zijn huis en toen terug naar mijn ouders waar hij lekker kon uitrusten na deze mooie onvergetelijke dag! wij willen de vrijwilligers nog extra bedanken voor deze dag , niets was te gek en alles kon , heel erg bedankt namens de hele familie !

Nog één keer...
Het wensen formulier

Als je een wens hebt, vul dan het wensenformulier in en omschrijf de wens zo duidelijk mogelijk.

Wens aanmelden

Stichting Ambulance Wens op Facebook

Facebook Like Volg onze verhalen op Facebook, om zo veel mogelijk mensen met een beperking te kunnen helpen hebben wij jouw steun nodig!

Stichting Ambulance Wens op Twitter

Twitter Lees onze tweets op twitter, en blijft op de hoogte van de nieuwste meldingen!

Stichting Ambulance Wens op LinkedIn

Twitter Volg Ambulance Wens op LinkedIn!

Stichting Ambulance Wens op Instagram

Instagram Volg ons op Instagram en bekijk de laatste fotos!

Nieuwsbrief

Ontvang elke maand updates over Ambulance Wens