op dit moment 19290 wensen vervuld 1431 mooie verhalen
Voor donaties:
NL61 RABO 0112 9246 11
3.66.jpg

8 augustus 2015

De wens van Elwi

Hartfalen

Het was nog geen week geleden dat mijn 69- jarige tante Elwi te horen kreeg dat haar leven niet lang meer zou duren. ‘Wat zou je nog graag willen?’ vroeg haar dochter Bianca in het ziekenhuis waar haar moeder lag. Haar moeder kan niet meer lopen en is sinds een paar maanden geheel afhankelijk van zorg, iets dat ze moeilijk vindt. Zij, die zo graag haar eigen gang gaat. ‘Ik ben nog nooit op Texel geweest en heb ooit aan mijn zus beloofd met haar daarheen te gaan…’, vertelde ze aarzelend.

Texel

Binnen een dag was de wensambulance geregeld en lag een stralende Elwi zich te verheugen op haar uitje. Eindelijk eens iets leuks! Wij hoopten dat haar hart het nog even zou volhouden… Enkele dagen later, op een stralende warme zonnige dag waren wij op Texel waar we genoten van een heerlijke lunch bij Paal 17 met uitzicht op het strand. Elwi wilde zo liggen dat ze iedereen kon zien en deelde lieve cadeautjes uit. Praten kostte haar te veel energie.

Ecomare

Ook zeehondjes zien stond op haar verlanglijstje en Ecomare opende gastvrij haar deuren voor onze grote groep. Wensambulance medewerkers Henk en Ad waren alleraardigst en behulpzaam. Na een uurtje zagen we Elwi wegtrekken, ze was zo moe.

Het was genoeg zo en we namen afscheid van het mooie eiland. Het was voor haar dochter, schoonzoon, kleinkinderen, zus en nichten een onvergetelijke dag en we kunnen niet vaak genoeg ‘Dank jullie Stichting Ambulance Wens’ zeggen! Elwi overleed twee dagen later.

Nicht Jolanda

Nog één keer...
Het wensen formulier

Als je een wens hebt, vul dan het wensenformulier in en omschrijf de wens zo duidelijk mogelijk.

Wens aanmelden

Stichting Ambulance Wens op Facebook

Facebook Like Volg onze verhalen op Facebook, om zo veel mogelijk mensen met een beperking te kunnen helpen hebben wij jouw steun nodig!

Stichting Ambulance Wens op Twitter

Twitter Lees onze tweets op twitter, en blijft op de hoogte van de nieuwste meldingen!

Stichting Ambulance Wens op LinkedIn

Twitter Volg Ambulance Wens op LinkedIn!

Stichting Ambulance Wens op Instagram

Instagram Volg ons op Instagram en bekijk de laatste fotos!

Nieuwsbrief

Ontvang elke maand updates over Ambulance Wens