op dit moment 21582 wensen vervuld 1645 mooie verhalen
Voor donaties:
NL61 RABO 0112 9246 11
7.14.jpg

4 augustus 2015

Haar wens was niet groot.

Op dinsdag 28 juli mocht mijn zus mee voor een wensdag met de stichting Ambulancewens. Haar wens was niet groot. Ze wilde gewoon graag naar haar eigen huis. Doordat ze plotsklaps te horen kreeg dat ze zeer ernstig ziek was, was een opname in het ziekenhuis gevolgd door een opname in een hospice onvermijdelijk. Wat een geluk dat er dan zo'n stichting bestaat. Thijs en Henk stonden de hele dag tot haar beschikking met een ambulance. Als eerste zijn we naar haar huis gegaan. Daar stond Thijs en Henk een uitdaging te wachten, want mijn zus woont in een maisonnette woning op 1 hoog, met 2 zeer steile trappen. Samen met mijn zoon, heeft Thijs Franca naar boven getild met een tilstoeltje, Henk zorgde voor de mondelinge support. Wat was ze blij toen ze op haar eigen bank zat. Hierna volgde nog een emotioneel bezoek aan de kapper 920 jaar lief en leed), de ijssalon en de kerk. Daarna een zeer emotioneel afscheid op haar werk. Wat is het dan extra fijn om mensen van de stichting mee te hebben die dit al vaker hebben gedaan. Wij konden hierdoor even een stapje terug doen en zij kon gewoon afscheid nemen. Thijs zorgde voor wat luchtigheid en regelde zo een prachtig afscheid van haar 40-jarige werkplek en dierbare collega's. Tot slot nog een fijne lunch bij de Posbank met een prachtig uitzicht. De zon ging zelfs schijnen. Henk en Thijs ontzettend bedankt voor alles wat jullie gedaan hebben. De wens was misschien niet groot, maar jullie hebben er écht een onvergetelijke en mooie dag van gemaakt. Bedankt hiervoor. Ook voor de mooie foto's die er gedurende de dag zijn gemaakt.

Groetjes Lia van Haaren.

Nog één keer...
Het wensen formulier

Als je een wens hebt, vul dan het wensenformulier in en omschrijf de wens zo duidelijk mogelijk.

Wens aanmelden

Stichting Ambulance Wens op Facebook

Facebook Like Volg onze verhalen op Facebook, om zo veel mogelijk mensen met een beperking te kunnen helpen hebben wij jouw steun nodig!

Stichting Ambulance Wens op Twitter

Twitter Lees onze tweets op twitter, en blijft op de hoogte van de nieuwste meldingen!

Stichting Ambulance Wens op LinkedIn

Twitter Volg Ambulance Wens op LinkedIn!

Stichting Ambulance Wens op Instagram

Instagram Volg ons op Instagram en bekijk de laatste fotos!

Nieuwsbrief

Ontvang elke maand updates over Ambulance Wens