op dit moment 21582 wensen vervuld 1645 mooie verhalen
Voor donaties:
NL61 RABO 0112 9246 11
hans_039a.jpg

15 juli 2015

Nog 1 keer naar tractor pulling

Op 11 juli kwam om 13.00 uur de ambulance naar Everdingen om een wens te realiseren van een tractor pulling fan: nog 1 keer naar tractor pulling. Hans reed in zijn jonge jaren zelf vaak mee op een boerenklasse trekker en was een regelmatige bezoeker van de trekker trek. Helaas is dit niet meer mogelijk doordat hij een progressieve vorm van MS heeft en het nu al ruim 10 jaar geleden is dat hij voor het laatst op een trekker trek aanwezig kon zijn Nadat we onze wens hadden ingediend is overleg geweest tussen stichting ambulance wens en de Stichting Beach Pull in Putten waar een groots tractor-pulling evenement werd gehouden. We zijn daar zeer warm welkom geheten en er was een ware VIP ontvangst geregeld !! Zijn vader en moeder, broers, schoonzus, nichtje, grote neef, en een paar vrienden gingen deze dag samen met hem beleven. Met de ambulance kon het terrein opgereden worden en werd Hans persoonlijk ontvangen in het rennerskwartier bij zijn favoriete Prostock team uit de eigen regio met de tractor genaamd “Extreme Temptation’. Hij kreeg er een t-shirt en een pet, er werden foto`s gemaakt en daarna werd hij onder begeleiding van de organisatie van de trekker-trek naar een prachtige plek gereden waarbij hij de wedstrijdbaan helemaal kon overzien. Bij de opening werd er een speciaal welkom aan hem gedaan met een woord van dank aan de stichting ambulance wens die dit voor hem mogelijk maakten. De presentator van die dag kwam hem nog persoonlijk gedag zeggen en ook andere bekende mensen kwamen even bij hem langs. Hans heeft (ondanks de warme middagtemperatuur) genoten van al deze persoonlijke aandacht maar vooral van het horen, zien en ruiken van al die opgevoerde trekkers/vrachtwagens en specials. Hij heeft de rook kunnen ruiken, de zwarte uitlaatgassen zien wegwaaien, het denderende geluid kunnen horen ; kortom; nog 1 keer de sfeer geproefd die er op zo`n dag heerst. We wisten vooraf niet hoelang hij het zou kunnen volhouden maar we reden pas om 21.00 uur weer terug naar huis. De vrijwilligers, Maarten en Mariet, hebben er alle tijd voor genomen en de betrokkenheid en zorgzaamheid van hen allebei heeft ons erg goed gedaan. Het gaf ‘een veilig gevoel” om hun deskundigheid in de buurt te hebben. We hebben met elkaar genoten van het feit dat Hans dit nog 1 keer heeft kunnen meemaken en we willen daarom opnieuw de stichting hartelijk bedanken voor het realiseren van deze wens. We kijken er met heel veel voldoening op terug en we willen jullie sterkte wensen in jullie mooie werk.

Nog één keer...
Het wensen formulier

Als je een wens hebt, vul dan het wensenformulier in en omschrijf de wens zo duidelijk mogelijk.

Wens aanmelden

Stichting Ambulance Wens op Facebook

Facebook Like Volg onze verhalen op Facebook, om zo veel mogelijk mensen met een beperking te kunnen helpen hebben wij jouw steun nodig!

Stichting Ambulance Wens op Twitter

Twitter Lees onze tweets op twitter, en blijft op de hoogte van de nieuwste meldingen!

Stichting Ambulance Wens op LinkedIn

Twitter Volg Ambulance Wens op LinkedIn!

Stichting Ambulance Wens op Instagram

Instagram Volg ons op Instagram en bekijk de laatste fotos!

Nieuwsbrief

Ontvang elke maand updates over Ambulance Wens