op dit moment 21079 wensen vervuld 1598 mooie verhalen
Voor donaties:
NL61 RABO 0112 9246 11
img_4612a.jpg

15 juli 2015

Een mooi afscheidskado

Vandaag hebben wij met jullie stichting een hele mooie en indrukwekkende midddag gehad. Mies wilde heel graag nog afscheid gaan nemen van “zijn” Binckhorst, waar zijn dochter verblijft en waar hij al meer dan 30 jaar met liefde en plezier vrijwilligers werk heeft gedaan. En dat nu plotseling niet meer kon, omdat hij een maand geleden pas ziek is geworden, en het allemaal zo hard achteruit gaat.

Hij werd vanmiddag rond kwart over een opgehaald door jullie voortreffelijke verzorgers Coby en Enrique. Liefdevol werd hij vervoert naar Rosmalen waar Bewoners en personeel en vrijwilligers hem van harte welkom heette. Mies werd bedolven onder de mooie knutselwerken van de bewoners en nog een mooi afscheidskado van het personeel. Ondertussen werd er door de begeleiders goed in de gaten gehouden of Mies pijn had en of ze nog iets voor hem konden doen. Het was een zeer vermoeiende maar waardevolle middag, waar we met een zeer goed gevoel op terug kijken. Rond vier uur zijn we weer terug naar het verzorgingstehuis gegaan, waar hij tevreden snel in slaap is gevallen.

Iedereen die betrokken is geweest bij het vervullen van deze laatste wens HEEL hartelijk bedankt! Zonder jullie was dit niet mogelijk geweest, en Coby en Enrique bedankt voor jullie liefdevolle verzorging en begeleiding. Jullie zijn toppers, hopelijk kunnen jullie nog vele mensen een fijne laatste wens bezorgen. John Monique Jordy en Mathyn

Nog één keer...
Het wensen formulier

Als je een wens hebt, vul dan het wensenformulier in en omschrijf de wens zo duidelijk mogelijk.

Wens aanmelden

Stichting Ambulance Wens op Facebook

Facebook Like Volg onze verhalen op Facebook, om zo veel mogelijk mensen met een beperking te kunnen helpen hebben wij jouw steun nodig!

Stichting Ambulance Wens op Twitter

Twitter Lees onze tweets op twitter, en blijft op de hoogte van de nieuwste meldingen!

Stichting Ambulance Wens op LinkedIn

Twitter Volg Ambulance Wens op LinkedIn!

Stichting Ambulance Wens op Instagram

Instagram Volg ons op Instagram en bekijk de laatste fotos!

Nieuwsbrief

Ontvang elke maand updates over Ambulance Wens