op dit moment 21626 wensen vervuld 1647 mooie verhalen
Voor donaties:
NL61 RABO 0112 9246 11
img-20150612-wa0002.jpg

23 juni 2015

Familie van den Bos in het Jan Bos huis

Toen op donderdag 9 april een tumor in de slokdarm van Arie (onze vader) werd geconstateerd, brak er een periode van angst, hoop en onzekerheid aan. Hoop dat er behandeling en genezing mogelijk zou zijn en tegelijkertijd angst omdat dit misschien niet het geval zou kunnen zijn.

Op woensdag 27 mei kwam de onvermijdelijke boodschap dat hij niet meer te genezen is. Een pijnlijk en emotioneel bericht.

Nadat Arie thuis is gekomen uit het ziekenhuis werden wij via via gewezen op de stichting Ambulance Wens en vroegen wij ons af of er een wens zou zijn die past bij Arie. Reizen en weekendjes weg is iets wat hij het liefste doet en als snel ontstond het idee om een wens in te dienen om in het droompark in Beekbergen in het Jan Bos huis te overnachten. Vanaf het moment van aanmelden is het ongelofelijk snel gegaan en op 10, 11 en 12 juni was het al zover.

Wat hebben we als familie genoten van 3 fantastische dagen met elkaar. Wij, de kinderen en kleinkinderen, hadden een huis ernaast gehuurd zodat wij samen met elkaar in de prachtige omgeving nieuwe herinneringen konden maken. Wij hebben Arie zien genieten en zien lachen. Niets was te veel voor de vrijwilligers en in het prachtige weer hebben wij nog veel kunnen ondernemen.

Als familie kunnen wij niet in woorden uitdrukken hoe dankbaar we zijn voor de mogelijkheid die de stichting ambulance wens ons heeft geboden. Zonder Ilse en Pim (vrijwilligers van de ambulance wens) en alle donateurs was dit niet mogelijk geweest!

We genieten nog steeds van ieder moment dat Arie bij ons is en kijken met een glimlach terug op het verblijf in het Jan Bos huis.

Namens de familie Van den Bos, bedankt voor een onvergetelijk verblijf!

Nog één keer...
Het wensen formulier

Als je een wens hebt, vul dan het wensenformulier in en omschrijf de wens zo duidelijk mogelijk.

Wens aanmelden

Stichting Ambulance Wens op Facebook

Facebook Like Volg onze verhalen op Facebook, om zo veel mogelijk mensen met een beperking te kunnen helpen hebben wij jouw steun nodig!

Stichting Ambulance Wens op Twitter

Twitter Lees onze tweets op twitter, en blijft op de hoogte van de nieuwste meldingen!

Stichting Ambulance Wens op LinkedIn

Twitter Volg Ambulance Wens op LinkedIn!

Stichting Ambulance Wens op Instagram

Instagram Volg ons op Instagram en bekijk de laatste fotos!

Nieuwsbrief

Ontvang elke maand updates over Ambulance Wens