op dit moment 21582 wensen vervuld 1645 mooie verhalen
Voor donaties:
NL61 RABO 0112 9246 11
057a.jpg

23 juni 2015

Maar wat zijn dan je wensen

Goedemiddag Kees Veldboer, Hierbij mijn verhaal en wat foto's van de onvergetelijke avond, jullie stichting is echt super.

Op 20 februari 2015 ging ik de scan in, omdat ze dachten dat ik reuma had. Ik had al een half jaar klachten van mijn rug en been. Helaas kwam ik die vrijdagmiddag de scan uit en kreeg ik gelijk het slechte nieuws te horen. Je hebt een tumor op je bekken en mag vanaf nu geen stap meer verzetten. In 1 klap staat je leven dan stil. Na 3 weken in het ziekenhuis in Gorinchem te hebben gelegen werd ik overgebracht naar Leiden. In Leiden bleken de tumoren volledig uitgezaaid te zijn, het zogenoemde Ewingsarcoom een zeldzame soort botkanker. Als je te horen krijgt dat je niet lang meer te leven hebt wil je er nog alles uithalen. Maar wat zijn dan je wensen. Beter worden natuurlijk, maar helaas is die wens onrealistisch. Ik had van mijn vriend in augustus al kaarten voor de voorstelling van Jochem Myjer gekregen. Mijn grote wens was om daar nog met mijn vriend en familie naar toe te kunnen. Door de goede inzet van mijn lieve tante Astrid is deze wens afgelopen vrijdag, op 5 juni werkelijkheid geworden. Om 18:00 uur was de wensambulance samen met Harry en Diana bij ons. Na een kopje koffie gingen we op weg naar het nieuwe Luxor in Rotterdam. Daar hadden we top plaatsen zodat we alles goed konden zien. Na een ontmoeting en een praatje met Jochem Myjer begon de voorstelling. Een voorstelling met een lach en een traan. Na afloop van de voorstelling konden we nog op de foto met Jochem en konden we moe, maar voldaan weer terug naar huis. Stichting de Wensambulance heeft deze wens mogelijk gemaakt en ik wil dan ook iedereen uit de grond van mijn hart bedanken. Super dat jullie voor jong en oud hun laatste wensen in vervulling laten gaan!

Nog één keer...
Het wensen formulier

Als je een wens hebt, vul dan het wensenformulier in en omschrijf de wens zo duidelijk mogelijk.

Wens aanmelden

Stichting Ambulance Wens op Facebook

Facebook Like Volg onze verhalen op Facebook, om zo veel mogelijk mensen met een beperking te kunnen helpen hebben wij jouw steun nodig!

Stichting Ambulance Wens op Twitter

Twitter Lees onze tweets op twitter, en blijft op de hoogte van de nieuwste meldingen!

Stichting Ambulance Wens op LinkedIn

Twitter Volg Ambulance Wens op LinkedIn!

Stichting Ambulance Wens op Instagram

Instagram Volg ons op Instagram en bekijk de laatste fotos!

Nieuwsbrief

Ontvang elke maand updates over Ambulance Wens