op dit moment 21626 wensen vervuld 1647 mooie verhalen
Voor donaties:
NL61 RABO 0112 9246 11
jan_2193_custom.jpg.jpg

19 mei 2015

Een middag om nooit te vergeten!!!!!

Lieve mensen van de Ambulance wens.

Bij deze hartelijk dank voor het waar maken van de wens van Mevr. Mommers uit Tilburg. Mevr. is op 18 februari naar het ziekenhuis gegaan, voor een onderzoek dacht ze. Maar de uitslag was zodanig dat mevr. niet meer naar huis mocht omdat ze al een vergevorderd CA heeft in haar buik. Mevr. haar laatste wens was dan ook nog 1 maal terug naar haar eigen huis en een ijsje eten op de hoek van de wandelboslaan waar al jaren de ijs koning staat met het lekkerste ijs uit Tilburg volgens haar. Op vrijdag 17 april zond ik de aanvraag in of deze wensen vervult konden worden op woensdag 22 april in de middag. Nog geen uur na inzending kreeg ik een telefoontje of het ook van middag kon? Daarop ja gezegd te hebben en met medewerking van het personeel van de hospice waar mevr. nu verblijft kreeg ze dus de middag van haar leven. Wat heeft ze ervan genoten om even weer thuis te zijn te midden van haar eigen spullen. Daarna bij de buurvrouw op de koffie en toen op naar het ijsje. Lekker buiten in het zonnetje ervan genieten. En ze had niets teveel gezegd want wat is het ijs daar lekker en zeker als je deze dan ook nog cadeau krijgt. Hartelijk dank hiervoor!!!! Het is voor haar en mij een middag om nooit te vergeten!!!!! Allemaal kei bedankt vooral Klaas en Ineke.

Groetjes,mevr. Betsy Mommers en Doortje Jansen

Nog één keer...
Het wensen formulier

Als je een wens hebt, vul dan het wensenformulier in en omschrijf de wens zo duidelijk mogelijk.

Wens aanmelden

Stichting Ambulance Wens op Facebook

Facebook Like Volg onze verhalen op Facebook, om zo veel mogelijk mensen met een beperking te kunnen helpen hebben wij jouw steun nodig!

Stichting Ambulance Wens op Twitter

Twitter Lees onze tweets op twitter, en blijft op de hoogte van de nieuwste meldingen!

Stichting Ambulance Wens op LinkedIn

Twitter Volg Ambulance Wens op LinkedIn!

Stichting Ambulance Wens op Instagram

Instagram Volg ons op Instagram en bekijk de laatste fotos!

Nieuwsbrief

Ontvang elke maand updates over Ambulance Wens