op dit moment 21325 wensen vervuld 1625 mooie verhalen
Voor donaties:
NL61 RABO 0112 9246 11
20150513_131012_resized.jpg

19 mei 2015

Het niet kon bevatten

Hallo lieve mensen,

Afgelopen maandag heb ik bij jullie een aanvraag gedaan voor een ambulancewens op 13-5-'15. Deze zou mevr. Rieky Roelofsen naar de bruiloft van haar kleindochter Kyara (mijn vriendin's dochter) in Groesbeek mogen brengen. Tijdens het telefoongesprek had ik jullie eerste engel aan de telefoon. Wat een lieve vrouw, door mijn tranen heen snapte ze wat ik bedoelde en zette ze alles in werk. Woensdagmorgen was de ambulance op tijd in Winterswijk. 2 geweldige vrijwilligers ( voor mij engel 2 en 3 ) kwamen ons ophalen en kon de reis naar Groesbeek beginnen. Hoe vaak mevr. niet vertelde dat ze het niet kon bevatten dat ze er deze dag toch bij mocht zijn. Kon ze haar nieuwe pakje dat ze 2 maand daarvoor nog had gekocht toch aan. En dan kom je na een mooie rit door een prachtig glooiend landschap, wat al een feestje op zich was, aan op de locatie. Wat bijzonder om ze allemaal samen te zien bruid en bruidegom, wederzijdse ouders en oma. Menig traantje werd weg gepinkt maar wat hebben ze genoten. Moe, dood moe later op de dag weer naar huis. " Dat pakken ze me niet meer af, wat een geweldige dag heb ik gehad" Lieve vrijwilligers, voor mij zijn jullie Engelen!!!! Bedankt dat ik, dank zij jullie, de trouwdag van mijn vriendin's dochter Kyar en haar man Bas nog mooier mocht maken. GEWELDIG WAT JULLIE DOEN!!!!!!!!

Lieve en vooral dankbare groeten, Ingrid Lammers.

Nog één keer...
Het wensen formulier

Als je een wens hebt, vul dan het wensenformulier in en omschrijf de wens zo duidelijk mogelijk.

Wens aanmelden

Stichting Ambulance Wens op Facebook

Facebook Like Volg onze verhalen op Facebook, om zo veel mogelijk mensen met een beperking te kunnen helpen hebben wij jouw steun nodig!

Stichting Ambulance Wens op Twitter

Twitter Lees onze tweets op twitter, en blijft op de hoogte van de nieuwste meldingen!

Stichting Ambulance Wens op LinkedIn

Twitter Volg Ambulance Wens op LinkedIn!

Stichting Ambulance Wens op Instagram

Instagram Volg ons op Instagram en bekijk de laatste fotos!

Nieuwsbrief

Ontvang elke maand updates over Ambulance Wens