op dit moment 21582 wensen vervuld 1645 mooie verhalen
Voor donaties:
NL61 RABO 0112 9246 11
p1100367a.jpg

5 mei 2015

Daar werd ik wel vrolijk van!

Kampioenswedstrijd PSV- SC Heerenveen

Vorig jaar ben ik ziek geworden. Toen ik in het Radboud lag, heeft mijn broer Luc mij, samen met de pedagogisch medewerker, aangemeld bij stichting FC Robinstijn. Het leek hem leuk om een keer een wedstrijd te gaan kijken van mijn favoriete club PSV. Ik ben vorig jaar een keer uitgenodigd, maar net op dat moment was ik erg ziek. Het kon toen niet doorgaan. De tijd verstreek en nu ik weer in het ziekenhuis lag/lig, werden de contacten met FC Robinstijn opnieuw gelegd. Eerst probeerde men om mij op 11 april naar de wedstrijd te krijgen. Helaas ging dat toen niet lukken. Achteraf was dat niet zo helaas, want een week later mocht ik wel gaan en dat was nu net DE kampioenswedstrijd. Wat ontzettend vet. Vrijdagavond vertelde Luc mij het grote nieuws. Wat een verassing! Maar zaterdag kreeg ik enorm pijn en moest ik om 17.00 uur nog een scan laten maken. Ik zag het al gebeuren dat ik niet kon gaan. Hier op de afdeling werd alles op alles gezet zodat ik toch kon gaan en wat een feest, om half zeven kon ik dan toch vertrekken met de broeders van Stichting Ambulancewens. Wat een feestje al onderweg, Alle feestelijke nummers, inclusief het nieuwe kampioenslied, schalden door de ambulance. Daar werd ik wel vrolijk van! Ook Han en Jan waren erg betrokken. Ik kon me geen betere begeleiders wensen dan deze twee trouwe PSV’ers!

Aangekomen bij PSV werden we ontvangen in de stewardskantine. We kregen een drankje en ik kreeg vanFC Robinstijn (Eric) een heel mooi shirt van PSV. Ik werd enorm verwend. Ineens werd ik door Han en Jan door de gangen gereden om vervolgens oog in oog te staan met de mannen van PSV! Zij stonden klaar om het veld op te gaan en ik ging achter hen aan de sluis door. Dat was tof! Snel een plekje zoeken langs de kant en het feest kon beginnen. Want wat was het een feest. De stemming zat er goed in en er werd lekker gescoord. Het moest er gewoon van komen. PSV werd kampioen!!!

Na de wedstrijd was het één groot feest. Ik bekeek het allemaal vanaf de zijlijn waar Han en Jan me parkeerden zodat ik alles goed kon zien. De spelers liepen met de schaal een rondje langs het veld. Het leek de stewards erg leuk als een paar voetballers even langs konden komen. En ineens kwamen ze aan: Maher, Bruma en Zoet. MET de kampioensschaal. Wat was dat een super verrassing. Ik mocht hem zelfs even vasthouden. Dit had ik echt nooit verwacht. Wat een eer. En wat een lieve woorden van deze mannen van PSV. Geweldig, Uiteindelijk gingen de mannen van PSV het veld af en wij volgden. In de kantine kregen we nog wat te drinken en wat denk je? Ook daar kwamen nog wat spelers een praatje maken en mocht ik op de foto. Ik heb echt ontzettend genoten van deze ervaring en het heeft mij heel veel energie gegeven. Dit kon ik goed gebruiken, want ik lag al twee maanden in het ziekenhuis.

Ik wil graag een aantal mensen ontzettend bedanken: Allereerst natuurlijk stichting Robinstijn en stichting Ambulancewens. Dankzij jullie kon en mocht ik aanwezig zijn bij deze geweldige avond. Han en Jan en Eric, TOP! Natuurlijk wil ik ook alle mensen van PSV bedanken. Niet alleen de spelers, maar ook de (hoofd)stewards die mijn verblijf tot een feestje maakten. Wat een grandioze club! Ook de verpleegkundigen, pedagogisch medewerksters en artsen van Q2Zee hartelijk dank. Door jullie doortastende optreden kon ik toch nog gaan. En natuurlijk de allerbelangrijkste: mijn broer Luc. Bedankt lieve broer dat jij me hebt opgegeven!

Groetjes, Sem

Nog één keer...
Het wensen formulier

Als je een wens hebt, vul dan het wensenformulier in en omschrijf de wens zo duidelijk mogelijk.

Wens aanmelden

Stichting Ambulance Wens op Facebook

Facebook Like Volg onze verhalen op Facebook, om zo veel mogelijk mensen met een beperking te kunnen helpen hebben wij jouw steun nodig!

Stichting Ambulance Wens op Twitter

Twitter Lees onze tweets op twitter, en blijft op de hoogte van de nieuwste meldingen!

Stichting Ambulance Wens op LinkedIn

Twitter Volg Ambulance Wens op LinkedIn!

Stichting Ambulance Wens op Instagram

Instagram Volg ons op Instagram en bekijk de laatste fotos!

Nieuwsbrief

Ontvang elke maand updates over Ambulance Wens