op dit moment 19258 wensen vervuld 1428 mooie verhalen
Voor donaties:
NL61 RABO 0112 9246 11
5.25.jpg

29 april 2015

Sound of Music

Beste medewerkers en vrijwilligers,

Langs deze weg wil ik jullie hartelijk bedanken voor het in vervulling laten gaan van de laatste wens van Petra Goris. Zij wilde heel graag nog een optreden van haar nichtje in the Sound of Music bijwonen. Doordat zijn zelf niet meer mobiel is en alleen maar vervoerd kan worden met een ambulance heb ik de hulp ingeroepen van de stichting Ambulancewens en de wens van Petra voorgelegd. Deze wens werd direct gehonoreerd. Even leek het dat de wens van Petra niet in vervulling kon gaan, want de Stadsschouwburg in Utrecht kon geen ruimte in de zaal creëeren voor de ambulance waar Petra mee werd vervoerd. Doch door interventie van de stichting is het gelukt om Petra het optreden van ons nichtje te kunnen laten meemaken. Petra heeft erg genoten van de avond. Zij genoot ook intens van de vele familieleden en bekenden die die avond ook bij het optreden aanwezig waren. Even was ze de intense pijn die ze heeft, het verdriet, de nare periode waar ze nu in leeft vergeten. Je kon goed zien dat ze intens genoot. Bij deze wil ik de stichting Ambulancewens nogmaals heel hartelijk bedanken. Door jullie hulp en inzet maken jullie het mogelijk, om mensen die in hun laatste levensfase zijn, zich voor een moment gelukkig kunnen voelen en dat ze even vergeten dat ze ziek zijn!!!! Van Petra hoor ik dat ze zich aan dit moment optrekt als ze in een “ dip” zit. Ook wil ik de personen die Petra die avond vanuit jullie stichting hebben begeleid heel erg bedanken. Ze waren zeer zorgzaam en hebben veel aandacht voor haar die avond.

Met vriendelijke groet,

Ineke Wittebol

Nog één keer...
Het wensen formulier

Als je een wens hebt, vul dan het wensenformulier in en omschrijf de wens zo duidelijk mogelijk.

Wens aanmelden

Stichting Ambulance Wens op Facebook

Facebook Like Volg onze verhalen op Facebook, om zo veel mogelijk mensen met een beperking te kunnen helpen hebben wij jouw steun nodig!

Stichting Ambulance Wens op Twitter

Twitter Lees onze tweets op twitter, en blijft op de hoogte van de nieuwste meldingen!

Stichting Ambulance Wens op LinkedIn

Twitter Volg Ambulance Wens op LinkedIn!

Stichting Ambulance Wens op Instagram

Instagram Volg ons op Instagram en bekijk de laatste fotos!

Nieuwsbrief

Ontvang elke maand updates over Ambulance Wens