op dit moment 21325 wensen vervuld 1624 mooie verhalen
Voor donaties:
NL61 RABO 0112 9246 11
2a.4.jpg

28 april 2015

Samen naar Noordwijk aan zee

Zondag 19 april j.l.

Liep al zo lang met de gedachten om een wens uit te laten komen voor mijn allerliefste zus Astrid, die A L S heeft een verschrikkelijke ziekte, machteloos verdrietig. Samen naar Noordwijk aan zee, de plaats die wij samen als zussen regelmatig bezochten en daar samen leuke zussendagen hebben gehad.

Maandag 20april j.l.

Telefoon van jullie stichting, de WENS!!! Zou mogelijk zijn om morgen al naar Noordwijk te gaan, ik kon het even niet geloven zo snel had het met mijn zus Astrid en haar man Theo nog niet over gehad, dus dat was ook wel even spannend om hun antwoord te horen, maar na overleg stemde zij toe, was voor hun een moeilijke beslissing hebben in het verleden ook gebruik gemaakt van de wensambulance voor hun zoon.

Dinsdag 21 april j.l.

Half 11 was de ambulance er met Johan en Henk, twee vrijwilligers, en na koffie, kennismaken en het een en anders meegenomen te hebben konden we vertrekken richting Noordwijk, een mooie tocht, kwamen ook nog langs de velden met de allermooiste kleuren van de bollenvelden. Aangekomen in Noordwijk, de afslag naar de zee, maar daar was geen mobiele rolstoel met dikke banden aanwezig, Johan en Henk aan de slag met de telefoon en het was geregeld, andere afslag moesten we zijn en daar stond de strandbuggy??? al voor ons klaar, TOP mannen om dit zo snel te regelen. Even bijkomen op het terras en toen Astrid van de brancard in de strandbuggy,zodat wij dicht bij de zee konden komen, dat was natuurlijk de wens.Was een emotioneel moment voor ons, deze wens, de wind in je haren en de zon hoog aan de hemel en het geruis van de zee.

Heb nog een gedicht voorgelezen over ons en de zee en hebben nog een stukje gelopen samen over het strand, tuurlijk schelpen meegenomen. Het was een dag met een gouden randje,zo bijzonder en dank jullie hiervoor om dit mogelijk te maken, op een andere manier hadden we dit nooit kunnen realiseren. Ook veel dank aan Henk en Johan, toppers!!!!

Hoop dat de wens ambulance nog héél veel wensen in vervulling mag laten gaan, dit is/was zo geweldig,

Met vriendelijk groet,

Ricky van Brakel Hofstee

Nog één keer...
Het wensen formulier

Als je een wens hebt, vul dan het wensenformulier in en omschrijf de wens zo duidelijk mogelijk.

Wens aanmelden

Stichting Ambulance Wens op Facebook

Facebook Like Volg onze verhalen op Facebook, om zo veel mogelijk mensen met een beperking te kunnen helpen hebben wij jouw steun nodig!

Stichting Ambulance Wens op Twitter

Twitter Lees onze tweets op twitter, en blijft op de hoogte van de nieuwste meldingen!

Stichting Ambulance Wens op LinkedIn

Twitter Volg Ambulance Wens op LinkedIn!

Stichting Ambulance Wens op Instagram

Instagram Volg ons op Instagram en bekijk de laatste fotos!

Nieuwsbrief

Ontvang elke maand updates over Ambulance Wens