op dit moment 19258 wensen vervuld 1428 mooie verhalen
Voor donaties:
NL61 RABO 0112 9246 11
image1a.jpg

22 april 2015

3daagse avontuur in Beekbergen

Mijn moeder Wil van Willigenburg (57)en mijn dochter Marloes van Roshum(12),die hebben 14-15-16 april 3 heerlijke dagen beleefd in het Jan Bos huis! Dinsdag werden ze om 10 uur opgehaald door Ilse en Pim, die kwamen over ofdat ze al jaren samen op pad gingen met zieken mensen! Ze doen het ook al wel jaren maar later hoorde ik van Marloes dat dit pas de 2de keer was dat ze samen weg gingen! Maar wat een schatten waren dat zeg! Ik ging mijn 2 allerliefste schatten met een gerust hart aan hun meegeven! Eerst natuurlijk alles met Ilse doorgenomen kwa medicijnen enzovoorts,en daarna heeft mijn man samen met Pim mijn moeder op de brancard getilt! Marloes vond het super spannend! Want de laatste keer met oma alleen was niet zo heel goed gegaan. Vandaar dat ik deze wens ook had in gestuurd! Met zen alle naar beneden en daar vloeide de tranen natuurlijk wel even,maar kan ook niet anders he! In ons achterhoofd wisten we dat dit de laatste reis zou zijn die ze met Marloes zou gaan maken! Want hun vakantie op Ameland van aankomend zomer gaat niet meer lukken! Alles aan boord en nou daar gingen ze nog effe zwaaien! En op naar het 3daagse avontuur in Beekbergen! In de ambulance op de heen weg ging alles goed kreeg af en toe paar appies van Marloes helemaal top dus! Ze hield ons goed op de hoogte! Toen ze er waren kreeg ik de eerste foto en ja hoor daar lag mijn moeder op der bed in de zon! Nou dat is het gene wat ze het allerliefste deed genieten van de zon! Nou pppfff pak van ons hart! Die 2 gingen genieten dat was zeker! Die dag zijn ze nog wat wezen drinken op het vakantiepark en hebben heerlijk van de zon en elkaar genoten! Marloes heeft Pim nog even smartphone les gegeven! Die 2 hadden gelijk een klik,kreeg s avonds een appie dat ze aan het tennissen was met Pim! Hoe geweldig was dat! De tranen rolde over mijn wangen. De 2de dag zijn ze met zen 4tjes naar dolfinarium geweest! Daar hebben ze het zo naar hun zin gehad en weer was het prachtig weer! Aan de fotos te zien hebben ze weer super genoten! Daarna zijn weer richting huisje gegaan en vanuit daar pannenkoeken gaan eten! Helemaal top want me moeder lust helemaal geen pannenkoeken,maar omdat marloes dit graag wilde ging ze het nog maar keer proeven en wat denk je wat ze vond het nog lekker ook! Vanuit daar naar huisje en toen wassen en hup naar bed,pppffff wat was ze er moe van geworden! Marloes nog samen met Pim en Ilse tv gekeken en toen ook naar bed! De derde en dus ook laatste dag lekker ontbijtje gedaan met ze 4tje en weer lekker in de tuin gezeten,deze keer met dekentje want was wat frisser,maar nog steeds erg lekker! Al met al geweldig genoten! En klaar om de terug reis aan te gaan! Toen ze bijna bij Wijk bij Duurstede waren kregen we een appie we komen er aan! Dus wij snel naar beneden! Ppfff daar waren ze weer gelukkig! Maar wat keken ze blij toen de ambulance open ging! Wat hebben die 2 genoten van elkaar en alles wat jullie hebben gedaan! Nu paar dagen verder is marloes nog steeds niet uit gesproken over hoe en wat allemaal! En Wil die verteld tegen iedereen hoe geweldig de stichting wel niet is,en dat iedereen zeker geld moet doneren! Dus gaat ook goed met de marketing hihihi! En ik had ook stukje op facebook gezet( hebben jullie ook gekregen) ik had het gedeeld bij ons in wijk bij duurstede en op de plaatselijke nieuws site gezet! En werd goed gedeeld en goed op gereageerd nu maar hopen dat het wat oplevert en er veel donaties mogen binnen stromen!

Mijn moeder en mijn dochters laatste wens is door jullie in vervulling gegaan! En daar zijn we jullie erg dankbaar voor! Nou gaat mijn moeder zondag naar hospice en word daar in slaap gebracht en dan tja zal het niet lang meer duren voor ze komt te overlijden! Ze heeft dan nog 1 allerlaatste wens en dat is dat wij op de kaart zetten hoe geweldig jullie stichting is en dat ze geen bloemen wil maar een donatie in een speciale spaarpot bij het condoleren en of cremeren! En als alles hier weer beetje rustiger is,dan komen mijn man,mijn dochter en ik dat persoonlijk bij jullie brengen! Maar dat spreken we ter zijner tijd wel effe echt af! Heel veel lieve groetjes Wil van willigenburg en Marloes en natuurlijk de hele familie! En nogmaals super bedankt!

Het is nu inmiddels woensdag 22 april en mijn moeder Wil van willigenburg is maandag overleden!

Willen jullie de groetjes doen aan Ilse en Pim?

Nogmaals bedankt,

Rick, Anita en Marloes

Nog één keer...
Het wensen formulier

Als je een wens hebt, vul dan het wensenformulier in en omschrijf de wens zo duidelijk mogelijk.

Wens aanmelden

Stichting Ambulance Wens op Facebook

Facebook Like Volg onze verhalen op Facebook, om zo veel mogelijk mensen met een beperking te kunnen helpen hebben wij jouw steun nodig!

Stichting Ambulance Wens op Twitter

Twitter Lees onze tweets op twitter, en blijft op de hoogte van de nieuwste meldingen!

Stichting Ambulance Wens op LinkedIn

Twitter Volg Ambulance Wens op LinkedIn!

Stichting Ambulance Wens op Instagram

Instagram Volg ons op Instagram en bekijk de laatste fotos!

Nieuwsbrief

Ontvang elke maand updates over Ambulance Wens