op dit moment 21079 wensen vervuld 1598 mooie verhalen
Voor donaties:
NL61 RABO 0112 9246 11
dsc05708a.jpg

3 april 2015

Hakuna matata!

Nog geen jaar geleden hebben wij de wilde dieren opgezocht in een van de grootste parken in Afrika; de Masai Mara in Kenia. In een klein busje, terwijl de hete zon hoog aan de hemel stond en het droge stof overal opwaaide, speurden wij de vlaktes af op zoek naar wild. We hebben toen ontzettend veel gezien, genoten van het prachtige uitzicht en met veel enthousiasme de Big Five opgezocht. Toen helaas niet allemaal gezien. Nu, 8 maanden later, wel. In november 2014 bleek mama kanker te hebben. In maart kregen we te horen dat ze uitbehandeld is. Ongelooflijk hoe deze ziekte zo snel en zo ingrijpend het leven van ons gehele gezin en onze familie zo op z'n kop heeft gezet. De afgelopen maanden zijn loodzwaar geweest en de tijd die nog gaat komen, zal nog vele malen zwaarder zijn. Dankzij Stichting Ambulance Wens leek deze zorg zo af en toe iets verder weg vandaag. Op de vraag; “Wat zou je nog graag willen zien?”, kregen wij als antwoord; “De wilde dieren uit Kenia”.

Wij willen de Stichting en de hulpverleners van onze dag (Dirk en Annemiek) ontzettend bedanken voor het vervullen van mama’s wens. Voor haar een verre droom die weer even werkelijkheid werd, voor ons een feest om haar zo te kunnen zien genieten!

Nog één keer...
Het wensen formulier

Als je een wens hebt, vul dan het wensenformulier in en omschrijf de wens zo duidelijk mogelijk.

Wens aanmelden

Stichting Ambulance Wens op Facebook

Facebook Like Volg onze verhalen op Facebook, om zo veel mogelijk mensen met een beperking te kunnen helpen hebben wij jouw steun nodig!

Stichting Ambulance Wens op Twitter

Twitter Lees onze tweets op twitter, en blijft op de hoogte van de nieuwste meldingen!

Stichting Ambulance Wens op LinkedIn

Twitter Volg Ambulance Wens op LinkedIn!

Stichting Ambulance Wens op Instagram

Instagram Volg ons op Instagram en bekijk de laatste fotos!

Nieuwsbrief

Ontvang elke maand updates over Ambulance Wens