op dit moment 21325 wensen vervuld 1624 mooie verhalen
Voor donaties:
NL61 RABO 0112 9246 11
mooie-vlinder-2-360801a.4.jpg

3 april 2015

Dit is een herinnering voor het leven!

Door rugklachten kan ik al zo'n 10 jaar niet meer zitten. Ik loop veel, maar dat dat wordt toch steeds zwaarder. Om toch enigszins rust te krijgen hebben we een bed in onze huiskamer geplaatst, zodat ik er ook gezellig bij kan "zitten". Wij hadden van onze kinderen destijds kaartjes gekregen voor een musical, maar door mijn rugproblemen konden we er geen gebruik van maken. Er volgden veel ziekenhuisopnames, operaties, blokkades en allerlei onderzoeken. Uiteindelijk kwam ik terecht in Revalidatiekliniek Groot Klimmendaal waar ik geleerd heb mijn activiteiten te doseren en balans te vinden in beweging en rust. Nu, weer een paar jaar verder kwam het idee om toch van de kaartjes gebruik te maken. Wat zou het fantastisch zijn om de musical Billy Elliot te gaan bezoeken. Wij belden naar het circustheater om te vragen of er een bed kon worden geplaatst. Zij hebben toen contact opgenomen met de stichting Ambulancewens en zaterdag 21 maart was het dan zover. De ambulance kwam aangereden met Patrick en Natascha. We hadden alle tijd, dus hebben we eerst thuis koffie gedronken. Al snel werd duidelijk met hoeveel passie en liefde zij dit vrijwilligerswerk doen. Door hun oprechte interesse, open houding en makkelijke babbel, was de sfeer snel prettig en kregen wij het gevoel dat het het vandaag "onze" dag ging worden. Na de koffie begonnen we aan de reis naar Scheveningen. We werden ook daar hartelijk ontvangen. We startten met een drankje en wat te eten. Er werd heel goed voor ons gezorgd. Bij alles werd meegedacht om het zo soepel mogelijk te laten verlopen. Ook tijdens de pauze stond ons drankje en hapje alweer klaar. Het was echt een geweldig mooie musical. Wij hebben ervan genoten. Dit is een herinnering voor het leven!

Zo bijzonder dat dit door de stichting Ambulancewens mogelijk is. Ontzettend bedankt........

Hartelijke groeten van Saskia en Anjo

Nog één keer...
Het wensen formulier

Als je een wens hebt, vul dan het wensenformulier in en omschrijf de wens zo duidelijk mogelijk.

Wens aanmelden

Stichting Ambulance Wens op Facebook

Facebook Like Volg onze verhalen op Facebook, om zo veel mogelijk mensen met een beperking te kunnen helpen hebben wij jouw steun nodig!

Stichting Ambulance Wens op Twitter

Twitter Lees onze tweets op twitter, en blijft op de hoogte van de nieuwste meldingen!

Stichting Ambulance Wens op LinkedIn

Twitter Volg Ambulance Wens op LinkedIn!

Stichting Ambulance Wens op Instagram

Instagram Volg ons op Instagram en bekijk de laatste fotos!

Nieuwsbrief

Ontvang elke maand updates over Ambulance Wens