op dit moment 21325 wensen vervuld 1624 mooie verhalen
Voor donaties:
NL61 RABO 0112 9246 11
img-20150324-wa0026.jpg

25 maart 2015

Nog een keer er samen op uit

Afgelopen dinsdag 24-3-2015 was een mooie en zeer speciale dag voor onze moeder en oma.

Haar grote wens was om nog 1 keer met de hele familie uit eten te gaan, maar niemand wist hoe.

Toen ze in het ziekenhuis verbleef , kregen we een folder van een assistent met daar op ‘Nog een keer er samen op uit’ misschien is dat wat voor jullie moeder en oma zei de assistent.

Omdat ik zelf stage loop bij een restaurant/hotel, leek het mij erg leuk om het dan daar te doen, ook omdat ze al vaker bij restaurant het Veerhuis hotel Oosterschelde wensen hebben vervuld van terminale zieke patiënten. Dagen van te voren was ze al zenuwachtig, vooral voor de reis er naar toe omdat ze bang was om pijn te hebben . Het stond vast de wens zou in vervulling gaan op dinsdag 24 maart en we zouden om 14:00 uur opgehaald worden bij Nieuw Rijsenburgh in Middelharnis.

Eindelijk het was zo ver het is dinsdag 24 maart de dag waar ze al een paar dagen naar uit keek, om de 5 minuten vroeg ze aan ons of het al 14:00 uur was want dan kon ze eindelijk weg en gaan eten natuurlijk.

En ja hoor om 13:45 kwamen vrijwilligers Pim en Chantal samen met mascotte Mario binnen. Zodra ze helemaal klaar lag konden we vertrekken naar beneden, ze was weer eens buiten na 4 maanden alleen maar op bed liggen. Na een rustige reis er naar toe, kwamen we om 14:45 aan bij het restaurant. Door een paar sterke mannen werd ze naar binnen gedragen en daarna lekker warm in het restaurant neergezet..

Wat hebben we die middag genoten heerlijk gegeten samen met de familie en natuurlijk Pim , Chantal en beer Mario, het was een dag om echt nooit meer te vergeten. Ze heeft het zo erg naar haar zin gehad en geen moment spijt van gehad hoe zenuwachtig ik ook was voor de reis vertelde ze ons. Ze blijft vertellen over hoe leuk en vreselijk gezellig het was zo de laatste keer samen uit eten. We willen jullie heel erg bedanken voor deze onvergetelijke dag.Bedankt !

Met vriendelijke groet,

Oma Bep Kees, Lia , Lonneke en Daan Leen, Anita, Sjaak, Wim en Eva Jaco en Annelies Kees

Nog één keer...
Het wensen formulier

Als je een wens hebt, vul dan het wensenformulier in en omschrijf de wens zo duidelijk mogelijk.

Wens aanmelden

Stichting Ambulance Wens op Facebook

Facebook Like Volg onze verhalen op Facebook, om zo veel mogelijk mensen met een beperking te kunnen helpen hebben wij jouw steun nodig!

Stichting Ambulance Wens op Twitter

Twitter Lees onze tweets op twitter, en blijft op de hoogte van de nieuwste meldingen!

Stichting Ambulance Wens op LinkedIn

Twitter Volg Ambulance Wens op LinkedIn!

Stichting Ambulance Wens op Instagram

Instagram Volg ons op Instagram en bekijk de laatste fotos!

Nieuwsbrief

Ontvang elke maand updates over Ambulance Wens