op dit moment 21626 wensen vervuld 1647 mooie verhalen
Voor donaties:
NL61 RABO 0112 9246 11
img_2619a.jpg

18 maart 2015

1 ding zeggen; ‘top’!

Bij deze een kort verslag van de wens van mw. Huis in ’t Veld op 14-3-2015.

Namens mw. Huis in ’t Veld:

Ik vond het erg spannend, na een lange tijd weer terug naar de woonplaats waar ik woonde. Dankzij stichting ambulance wens kon ik op zaterdagmiddag 14 maart naar mijn zoon en schoondochter en hun kinderen. Ook m’n man was naar onze zoon gekomen. De eerste ontmoeting met de vrijwilligers van Stichting ambulance wens was direct leuk en vertrouwd, ik kreeg de beer Mario die ik erg leuk vind. De rit naar m’n zoon toe vond ik wel spannend, maar gelukkig verliep deze soepel en zonder problemen. Ik heb het erg fijn gehad bij m’n zoon en zijn gezin, het was geweldig dat ik dit mee heb kunnen maken. Zonder Stichting Ambulance Wens had dit niet mogelijk geweest! Over de vrijwilligers kan ik maar 1 ding zeggen; ‘top’! Heel erg bedankt allemaal!

Jorinda de Groot

Nog één keer...
Het wensen formulier

Als je een wens hebt, vul dan het wensenformulier in en omschrijf de wens zo duidelijk mogelijk.

Wens aanmelden

Stichting Ambulance Wens op Facebook

Facebook Like Volg onze verhalen op Facebook, om zo veel mogelijk mensen met een beperking te kunnen helpen hebben wij jouw steun nodig!

Stichting Ambulance Wens op Twitter

Twitter Lees onze tweets op twitter, en blijft op de hoogte van de nieuwste meldingen!

Stichting Ambulance Wens op LinkedIn

Twitter Volg Ambulance Wens op LinkedIn!

Stichting Ambulance Wens op Instagram

Instagram Volg ons op Instagram en bekijk de laatste fotos!

Nieuwsbrief

Ontvang elke maand updates over Ambulance Wens