op dit moment 21325 wensen vervuld 1624 mooie verhalen
Voor donaties:
NL61 RABO 0112 9246 11
stichting4.jpg

14 maart 2015

Bijzondere dag!

Afgelopen zondag was zo’n onwijs mooie en bijzondere dag! Een vriendin van ons, Caroline, had geregeld dat ik met stichting ambulancewens naar Billy Elliot kon!!! Even iets ‘normaals’ doen, even erop uit. Zo leuk en lief en ik begon spontaan te lachen en huilen tegelijkertijd, ik had er zoveel zin in! Zondag rond een uur of 12 kwam de ambulance voorrijden en ontmoette ik Rob, de chauffeur, en Annemarie, de verpleegster. Onwijs lieve mensen die ons gezellig begeleidde. We gingen naar Scheveningen waar we veels te vroeg aankwamen, dus zijn we met ambulance en al over de boulevard gereden. Hartstikke druk, want het was een hele mooie dag, komen wij nog even door de drukte heen scheuren :-) Ja, dat was wel humor. Net als het feit dat mensen ons van buiten niet konden zien en wij hen wel van binnenuit. Een klein jongetje heeft nog naar ons staan zwaaien terwijl hij ons dus niet kon zien, mooi gezicht was dat. We zijn er ook nog even uit geweest met uitzicht op zee, feit dat we bijna wegwaaiden maakte niet uit; het was geweldig!

Vervolgens gingen we naar het circustheater waar we echt bijzonder hartelijk werden ontvangen en Kim de hele tijd voor ons klaar stond. ‘Ja, je krijgt een heuse VIP behandeling’. Nou, dat heb ik geweten! Nog voor iedereen de zaal in mocht, werd ik alvast op m’n mooie plekje gezet en ondertussen waren wat spelers nog aan het repeteren. Een aantal begonnen te zwaaien, wij enthousiast terugzwaaien natuurlijk en later kwam de man die in de musical vader speelt (Bas Heerkens) nog even een klein praatje maken. Je bent VIP of je bent het niet zullen we maar zeggen, haha! De musical was echt prachtig, ik heb mijn ogen uitgekeken, vooral naar de dansen en het geniale accent. In de pauze hadden we een gereserveerd (hihi), afgelegen plekje en kregen we een hapje en een drankje. Uiteindelijk heb ik de grande finale dan niet helemaal kunnen zien door een protesterend lijfje, maar op die manier waren we in ieder geval nog net voor de drukte de zaal uit. Ik kreeg zelfs nog wat leuke aandenken van het personeel en ben toen met dezelfde brede glimlach weer terug naar huis gebracht.

Lieve Caroline, mama, Stichting Ambulancewens en dan in het bijzonder Rob en Annemarie, Kim en alle andere lieve mensen van het circustheater en de cast van Billy Elliot; SUPERDANKJEWEL voor deze hele gave en speciale dag! Ik heb genoten en ben jullie überdankbaar dat ik alles even mocht vergeten en even iets ‘normaals’ kon en mocht doen. Jullie zijn top!

Nog één keer...
Het wensen formulier

Als je een wens hebt, vul dan het wensenformulier in en omschrijf de wens zo duidelijk mogelijk.

Wens aanmelden

Stichting Ambulance Wens op Facebook

Facebook Like Volg onze verhalen op Facebook, om zo veel mogelijk mensen met een beperking te kunnen helpen hebben wij jouw steun nodig!

Stichting Ambulance Wens op Twitter

Twitter Lees onze tweets op twitter, en blijft op de hoogte van de nieuwste meldingen!

Stichting Ambulance Wens op LinkedIn

Twitter Volg Ambulance Wens op LinkedIn!

Stichting Ambulance Wens op Instagram

Instagram Volg ons op Instagram en bekijk de laatste fotos!

Nieuwsbrief

Ontvang elke maand updates over Ambulance Wens