op dit moment 21914 wensen vervuld 1679 mooie verhalen
Voor donaties:
NL61 RABO 0112 9246 11
img_1759.jpg.jpg

13 maart 2015

Nog één keer....

Beste Stichting Ambulance Wens Nederland, Op 26 februari 2015 werd de wens van onze man, vader en schoonvader Albert Zwiers uit Hoogeveen om zijn dochter nog één keer met haar paard in actie te zien mogelijk gemaakt door de Stichting Ambulance Wens. Daarnaast hebben we als extra verrassing voor hem de verloving van zijn zoon en schoondochter kunnen vieren. Albert zag er heel erg naar uit en hij heeft er met zijn laatste krachten enorm van genoten. Albert is op 3 maart jl. overleden. De verwezenlijking van zijn wens is ons zeer dierbaar en aan het eind van de uitvaartplechtigheid hebben we een inzameling gehouden voor uw Stichting. De opbrengst van deze inzameling (€350) hebben we overgemaakt op uw rekening. Nogmaals heel veel dank voor de dierbare herinnering die we bewaren aan 26 februari. Met vriendelijke groet, Familie Zwiers

Nog één keer...
Het wensen formulier

Als je een wens hebt, vul dan het wensenformulier in en omschrijf de wens zo duidelijk mogelijk.

Wens aanmelden

Stichting Ambulance Wens op Facebook

Facebook Like Volg onze verhalen op Facebook, om zo veel mogelijk mensen met een beperking te kunnen helpen hebben wij jouw steun nodig!

Stichting Ambulance Wens op Twitter

Twitter Lees onze tweets op twitter, en blijft op de hoogte van de nieuwste meldingen!

Stichting Ambulance Wens op LinkedIn

Twitter Volg Ambulance Wens op LinkedIn!

Stichting Ambulance Wens op Instagram

Instagram Volg ons op Instagram en bekijk de laatste fotos!

Nieuwsbrief

Ontvang elke maand updates over Ambulance Wens