op dit moment 21325 wensen vervuld 1624 mooie verhalen
Voor donaties:
NL61 RABO 0112 9246 11
geke.jpg

26 februari 2015

Afscheid genomen

Op 22 februari 2015 ben ik door Stichting Ambulance Wens van Terneuzen naar Hendrik Ido Ambacht gereden. Mijn vriendin Ivonne verblijft daar in het hospice. Het was voor haar niet mogelijk om naar mij in het ziekenhuis van Terneuzen te komen.

Dankzij mijn dochter Hanna en schoonzoon Koert, die de wens bij de Stichting Ambulance Wens hebben ingediend, konden we toch nog afscheid nemen.

Om half elf was de ambulance in Terneuzen. Na een voorspoedige reis waren we om 12.00 uur in het hospice van Hendrik Ido Ambacht. Daar werd nog een extra bed in de kamer van Ivonne geplaatst, zodat we naast elkaar lagen. We hebben samen iets gegeten herinneringen gedeeld en afscheid genomen.

Om half drie kwam de ambulance weer terug. Sandra en Hans van de Stichting zeiden dat we nog niet direct terug hoefden naar Terneuzen. Daarom zijn we nog naar de McDonalds in Alblasserdam geweest. Daar waren inmiddels bijna al mijn kinderen en kleinkinderen. Ook daar iets gegeten en van de directie kregen de volwassenen cappuccino aangeboden!

Om vier uur weer richting Terneuzen waar we om half zes arriveerden. Een prachtige dag gehad en geweldig dat de vrijwilligers van Stichting Ambulance Wens mij een onvergetelijke dag hebben bezorgd.

Iedereen die aan deze dag heeft meegewerkt wil ik heel hartelijk danken.

Een groet vanuit het ziekenhuis ZorgSaam in Terneuzen.

Géke Luchtenberg

Nog één keer...
Het wensen formulier

Als je een wens hebt, vul dan het wensenformulier in en omschrijf de wens zo duidelijk mogelijk.

Wens aanmelden

Stichting Ambulance Wens op Facebook

Facebook Like Volg onze verhalen op Facebook, om zo veel mogelijk mensen met een beperking te kunnen helpen hebben wij jouw steun nodig!

Stichting Ambulance Wens op Twitter

Twitter Lees onze tweets op twitter, en blijft op de hoogte van de nieuwste meldingen!

Stichting Ambulance Wens op LinkedIn

Twitter Volg Ambulance Wens op LinkedIn!

Stichting Ambulance Wens op Instagram

Instagram Volg ons op Instagram en bekijk de laatste fotos!

Nieuwsbrief

Ontvang elke maand updates over Ambulance Wens