op dit moment 21325 wensen vervuld 1624 mooie verhalen
Voor donaties:
NL61 RABO 0112 9246 11
8.13.jpg

16 februari 2015

Echt, alles kan

Geachte mijnheer Kees.

Wij zijn onder begeleiding van Hans uit Vlissingen en Joop uit Zwijndrecht naar Vlissingen geweest. Wij …. dat zijn Dick en Tineke van Ancum die door hun zoon Peter zijn voorgedragen aan jullie organisatie en ook onze vrienden zijn meegegaan als houvast en ondersteuning. Hieronder een kort verslag met een paar foto’s.

Wij willen heel graag onze complimenten maken naar de organisatie Ambulancewens. E.e.a. is door onze zoon Peter georganiseerd omdat mijn man ( zijn vader ) ernstig ziek is. Peter heeft deze laatste wens op een geweldige manier voorbereid. We zijn zeer dankbaar dat het allemaal goed is verlopen en terug kunnen zien op twee zeer geslaagde dagen. Vrijdagochtend stond op de afgesproken tijd de ambulance voor de deur met twee zeer gemotiveerde mannen als begeleiders. Bij hen was niets te veel, ja, alles is mogelijk. Onderweg naar Vlissingen zijn we eerst gestopt in Stellendam voor een kopje koffie. Gewoon met de brancard naar het restaurant in. Echt, alles kan. Daarna door naar Veere en daar een korte wandeling gemaakt, met brancard. En dan door naar Middelburg. In het centrum zijn een paar winkels met een bijzondere aantrekkingskracht voor ons. Jawel, met de brancard, met Dick erop, naar binnen. En toen naar de boulevard in Vlissingen een restaurant in voor een hapje en een drankje. Het was voor allemaal erg leuk. Van te voren ook wel heel spannend of het allemaal nog zou lukken. Maar Dick heeft er van genoten en wij met hem. De volgende dag zijn we om 9.30 uur opgehaald en gingen we op weg naar het loodswezen in de haven. Hier was speciaal voor ons een boot klaargelegd. Ook door Peter georganiseerd. Peter heeft echt een lintje verdiend. De twee bemanningsleden op de boot hebben ons alle hoeken laten zien, binnen- en buitengaats, en hebben ons helemaal ingelijfd in alles wat met het loodswezen te maken heeft. Hier waren Peter en zijn vrouw en kinderen ook bij. Zelfs voor de kinderen hadden deze mannen een open hart. Tijdens de vaartocht werd het voor Dick te veel en zijn we teruggevaren naar de haven.

Mensen, het was hartverwarmend. Schroom niet om deze organisatie te betrekken in moeilijke tijden. Ze kunnen letterlijk de pijn verzachten.

Nog één keer...
Het wensen formulier

Als je een wens hebt, vul dan het wensenformulier in en omschrijf de wens zo duidelijk mogelijk.

Wens aanmelden

Stichting Ambulance Wens op Facebook

Facebook Like Volg onze verhalen op Facebook, om zo veel mogelijk mensen met een beperking te kunnen helpen hebben wij jouw steun nodig!

Stichting Ambulance Wens op Twitter

Twitter Lees onze tweets op twitter, en blijft op de hoogte van de nieuwste meldingen!

Stichting Ambulance Wens op LinkedIn

Twitter Volg Ambulance Wens op LinkedIn!

Stichting Ambulance Wens op Instagram

Instagram Volg ons op Instagram en bekijk de laatste fotos!

Nieuwsbrief

Ontvang elke maand updates over Ambulance Wens