op dit moment 21325 wensen vervuld 1624 mooie verhalen
Voor donaties:
NL61 RABO 0112 9246 11
3.62.jpg

12 februari 2015

Stapvoets rijdend

Maandag 2 februari 2015 werd door de vrijwilligers van de wensambulance een onvergetelijke dag voor onze moeder en zeker ook voor haar kinderen. De verrassing, de vreugde en ook de tranen zullen wij nooit vergeten. Als gevolg van een slopende ziekte is zij al maanden bedlegerig en helaas aan haar laatste levensfase bezig. In haar eigen omgeving wordt ze door familie verzorgd met hulp van de thuiszorg. Haar gehandicapte dochter uit Yerseke probeert zoveel mogelijk te komen en helpt zoveel ze kan. De grootste wens van haar was om nog één keer bij haar dochter op bezoek te kunnen om haar te verrassen en met eigen ogen de vergevorderde opknapbeurt van de benedenverdieping te bekijken. Tot nu toe had ze alleen de verhalen gehoord en foto's gezien. Eindelijk werd haar wens werkelijkheid: 's ochtends gebeld en om 13.15 uur stonden Dirk en Jan al met de wensambulance voor de deur in Vlissingen. Zeer behulpzaam en vriendelijk werd onze moeder klaargemaakt voor de reis en op naar Yerseke. Onderweg keek zij zoveel mogelijk naar buiten om bekende plekken in haar op te nemen. Ze lag zichtbaar te genieten en kon haar tranen niet bedwingen. De aankomst was bijna te mooi voor woorden: haar dochter stomverbaasd en beide in tranen. Onvergetelijk! Na een klein uurtje was het genoeg voor haar en ze wilde op de terugweg graag nog over de boulevard van Vlissingen. Stapvoets rijdend heeft ze daar naar de zee kunnen kijken en herinneringen op kunnen halen. Ideaal dat je in de ambulance rondom naar buiten kunt kijken, maar niet naar binnen. Weer thuis was ze erg moe en zeer blij. Dit nemen ze mij niet meer af zei ze. Het is fantastisch wat de stichting wensambulance met zulke vriendelijke en gedreven vrijwilligers voor mensen met een laatste wens kan betekenen. Nogmaals hartelijk bedankt voor het verwezenlijken van deze laatste wens en wij hopen dat jullie dit nog bij vele anderen ook kunnen doen. Ga zo door!!!

Namens onze moeder,

W.J. Pouwelse

Nog één keer...
Het wensen formulier

Als je een wens hebt, vul dan het wensenformulier in en omschrijf de wens zo duidelijk mogelijk.

Wens aanmelden

Stichting Ambulance Wens op Facebook

Facebook Like Volg onze verhalen op Facebook, om zo veel mogelijk mensen met een beperking te kunnen helpen hebben wij jouw steun nodig!

Stichting Ambulance Wens op Twitter

Twitter Lees onze tweets op twitter, en blijft op de hoogte van de nieuwste meldingen!

Stichting Ambulance Wens op LinkedIn

Twitter Volg Ambulance Wens op LinkedIn!

Stichting Ambulance Wens op Instagram

Instagram Volg ons op Instagram en bekijk de laatste fotos!

Nieuwsbrief

Ontvang elke maand updates over Ambulance Wens