op dit moment 21725 wensen vervuld 1670 mooie verhalen
Voor donaties:
NL61 RABO 0112 9246 11
img_8222a.jpg

4 februari 2015

Weekend Jan Bos huis.

Twee weken voor ons vertrek werden we verrast door twee vriendinnen van mijn dochter. Zij hadden een wens ingestuurd naar Stichting Ambulance Wens (SAW). Ze vonden dat we, gezien mijn gezondheid en bedlegerigheid,wel een weekend volledig verzorg verdiend hadden. En de wens werd werkelijkheid.

30 januari werden we opgehaald door de SAW. Niet wetend wat je kunt verwachten was ik best wel nerveus. Alles anders dan het vertrouwde past niet bij me. Gelukkig wisten de ambulancevrijwilligers Roel en Jan hier goed mee om te gaan. Eenmaal in de ambulance was het volop genieten. Hoe mooi is dat als je liggend vervoerd kunt worden naar bestemmingen die je zelf wenst. Daar waar ik nooit meer kan komen en nu wel doordat je de hele dag liggend en comfortabel verplaatst wordt. Geweldig!

Zoals naar het bos gaan voor een ‘wandeling’ met een speciale brancard met grote luchtbanden. Prachtig, zo simpel maar zo fijn om weer eens te doen. Of uit eten liggend op de brancard aan tafel. Ik kon het beter volhouden en daardoor meer genieten van het eten. Heerlijk.

Dag 2 naar Burgers Zoo. Normaal niet bereikbaar en vol te houden. Nu wel. Al liggend op de brancard veel gezien en vooral veel genieten. Ook voor mijn vrouw die altijd maar (meer) zorg over neemt, was het genieten. Ze hoefde zelf niets te doen. Dit werd allemaal overgenomen. Fantastisch!

Dag 3 naar familie in Son. Al jaren niet geweest. Met de ambulance was het wel mogelijk. Fijn om er weer eens te zijn en zien dat iedereen hier zo van genoot. Daarna was de energie op en gingen we weer terug naar huis.

Het weekend in het Jan Bos huis in Beekbergen is prima bevallen. Een prachtig aangepaste vakantiewoning waar de zorg door alle aanwezige hulpmiddelen goed uit te voeren is. Daarnaast gezellig ingericht waardoor je echt een vakantiegevoel heb.

We willen iedereen bedanken dat we zo’n prachtig weekend gehad hebben. Met name de inzet van Roel en Jan. Mensen die meevoelen, begrip hebben en niks te veel was. Mede door hun was het een weekend om nooit meer te vergeten met fijne herinneringen die mij weer extra energie geven. Bedankt.

Groet,

Peter Boomars

Nog één keer...
Het wensen formulier

Als je een wens hebt, vul dan het wensenformulier in en omschrijf de wens zo duidelijk mogelijk.

Wens aanmelden

Stichting Ambulance Wens op Facebook

Facebook Like Volg onze verhalen op Facebook, om zo veel mogelijk mensen met een beperking te kunnen helpen hebben wij jouw steun nodig!

Stichting Ambulance Wens op Twitter

Twitter Lees onze tweets op twitter, en blijft op de hoogte van de nieuwste meldingen!

Stichting Ambulance Wens op LinkedIn

Twitter Volg Ambulance Wens op LinkedIn!

Stichting Ambulance Wens op Instagram

Instagram Volg ons op Instagram en bekijk de laatste fotos!

Nieuwsbrief

Ontvang elke maand updates over Ambulance Wens