op dit moment 21626 wensen vervuld 1647 mooie verhalen
Voor donaties:
NL61 RABO 0112 9246 11
mooie-vlinder-2-360801a.2.jpg

29 december 2014

Dat ik dat op mijn 92ste nog mag meemaken!!!

Beste lieve mensen van de Stichting Ambulancewens,

Gisteren, 2de kerstdag. was mijn moeder, Truus van den Dries, dankzij de fantastische inzet van Cobie en Karin van de Stichting Ambulancewens, aanwezig bij ons traditionele familiekerstfeest. Wat was het geweldig en mijn moeder, die nooit had gedacht dat dit mogelijk was, heeft zo onzettend (!!!!!) genoten. Vanuit Tilburg kwam zij naar Montfoort, waar kinderen, klein- en achterkleinkinderen haar onthaalden met kerstgezang. De comfortabele brancard werd in de huiskamer geinstalleerd en het feest kon beginnen! En feest werd het, met optredens van de jongste telgen van de familie en mooie gesprekken. Dat alles onder het genot van hapjes en drankjes want door een ieders inzet was ook het buffet fantastisch. " Dat ik dat op mijn 92ste nog mag meemaken!!! ". Ze was erdoor geroerd. Aan het eind van de dag terug naar Tilburg, waar zij moe maar supergelukkig in bed kon nagenieten. Uit de gesprekken met Cobie en Karin hebben we begrepen dat Kees en zijn vrouw in Rotterdam bijna dag en nacht bezig zijn om alle wensen in goede banen te leiden. Naast Cobie en Karin willen we ook hen heel hartelijk danken voor hun tomeloze en gepassioneerde inzet. Hulde!!!

Met vriendelijke groet en fijne jaarwisseling!

Marijke Goemaat

Nog één keer...
Het wensen formulier

Als je een wens hebt, vul dan het wensenformulier in en omschrijf de wens zo duidelijk mogelijk.

Wens aanmelden

Stichting Ambulance Wens op Facebook

Facebook Like Volg onze verhalen op Facebook, om zo veel mogelijk mensen met een beperking te kunnen helpen hebben wij jouw steun nodig!

Stichting Ambulance Wens op Twitter

Twitter Lees onze tweets op twitter, en blijft op de hoogte van de nieuwste meldingen!

Stichting Ambulance Wens op LinkedIn

Twitter Volg Ambulance Wens op LinkedIn!

Stichting Ambulance Wens op Instagram

Instagram Volg ons op Instagram en bekijk de laatste fotos!

Nieuwsbrief

Ontvang elke maand updates over Ambulance Wens