op dit moment 21582 wensen vervuld 1645 mooie verhalen
Voor donaties:
NL61 RABO 0112 9246 11
1.95.jpg

23 december 2014

Wat een geweldig mooi project

Sneek 16 december 2014

Stichting Ambulance Wens,helpt wensen mogelijk maken.

Wat een geweldig mooi project waar vrijwilligers zich voor inzetten om mensen in een levensfase die emotioneel is en waar dan de mogelijkheid wordt geboden om een bijzondere wens in vervulling te laten gaan. Uit naam van mijn broer Piet Kolk, wil ik als zus graag verwoorden hoe overweldigend het voor Piet geweest is. In het kort even iets over Piet. Sinds september na een acute galblaas operatie raakte alles in een stroomversnelling en bleek Piet kanker te hebben met uitzaaiingen overal in zijn lichaam, ernstig ziek. In zijn geloof waarin hij heel bewust is terug gekeerd,(wel vanuit zijn jeugd meegekregen . In een bijbel studie las hij je mag God bidden en vragen om genezing. Maar ook ootmoedig, Gods wil geschiede is belangrijk in gebed. Piet had de wens om naar een genezingsdienst van de evangelist Jan Zijlstra te gaan en heeft het besproken met Rita Bouwma verpleegkundige werkzaam in het” Dr.Wumkeshus’ waar broer Piet momenteel woont. Een heel fijne communicatie tussen Rita, de mensen van de “ ambulance wens” en Piet met zijn familie om zich heen. Zondag 14 december was het dan zo ver, om met de ambulance op reis naar Warmond te gaan, waar we een genezingsdienst van Jan Zijlstra bijwoonden. Piet, Eppie en Ietje (als broers en zus) met de fijne zorg en ondersteuning door Pim en Esther van de stichting ambulance wens, mooi en integer en er voor ons te zijn en alles tot in de late avond te begeleiden en ook weer veilig in Sneek af te leveren. Na een enerverende intensieve avond zijn we blij en dankbaar voor Piet dat deze mooie wens in vervulling kon gaan. Heel veel dank voor allen die dit mogelijk hebben gemaakt.

Een hartelijke groet,van Piet Kolk en zijn familie.

Nog één keer...
Het wensen formulier

Als je een wens hebt, vul dan het wensenformulier in en omschrijf de wens zo duidelijk mogelijk.

Wens aanmelden

Stichting Ambulance Wens op Facebook

Facebook Like Volg onze verhalen op Facebook, om zo veel mogelijk mensen met een beperking te kunnen helpen hebben wij jouw steun nodig!

Stichting Ambulance Wens op Twitter

Twitter Lees onze tweets op twitter, en blijft op de hoogte van de nieuwste meldingen!

Stichting Ambulance Wens op LinkedIn

Twitter Volg Ambulance Wens op LinkedIn!

Stichting Ambulance Wens op Instagram

Instagram Volg ons op Instagram en bekijk de laatste fotos!

Nieuwsbrief

Ontvang elke maand updates over Ambulance Wens